News

Violeta Alexandru: “Pensiile mărite ajung la timp. Gata suntem!”

25.08.2020 | 20:36
Violeta Alexandru Pensiile marite ajung la timp Gata suntem
Violeta Alexandru: Pensiile majorate ajung la timp. „Gata suntem! S-a finalizat expediţia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie”. Sursa foto: Inquam/Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Violeta Alexadru a anunţat pe pagina de facebook că a fost finalizată expedierea pachetelor cu taloanele de pensii pentru luna septembrie şi cu documentaţiile de plată aferentă. Ministrul Muncii a informat că tot procesul este gata cu trei zile mai devreme faţă de termenul limită la care trebuiau trimise la Poşta Română.

Se pare că s-a rezolvat și problema pensiilor majorate. Acestea vor ajunge la timp. „Gata suntem”, a exclamat pe rețeaua de socializare Violeta Alexandru.

ADVERTISEMENT

Poşta Română a anunţat că va distribui toate pensiile din luna septembrie fără întârziere. Calendarul normal de plată este între 1-15 ale fiecărei zi de luni.

Violeta Alexandru: Sunt oameni care ajută, alții înjură

”S-a finalizat expediţia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie şi cu documentaţiile de plată aferente. Pentru toată ţara (provincie + sectoare Bucureşti). Mai devreme cu 3 zile faţă de termenul limită la care, conform convenţiei, se trimit la Poşta Română pentru distribuţie. În acest week-end am fost cu mica echipă implicată a Casei de Pensii; cred mult în spiritul de echipă. Oamenii simt dacă eşti sincer când spui că vrei să faci treabă”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Violeta Alexandru a acuzat că sunt persoane care încearcă să împiedice activatea normală a lucrurilor și ajung să saboteze tot procesul.

„Mulţumesc frumos tuturor celor implicaţi. Sunt oameni în administraţie care contribuie, ajută, se implică. Alţii înjură (mai mult pe facebook, nu au curaj altfel), se duc pe la partide să le ofere protecţie, sabotează. Primii îmi dau speranţă.

ADVERTISEMENT

Pensiile mărite (România este singura ţară care face acest lucru în perioada de criză) ajung la timp! Un sfârşit de zi în care îmi dau seama, din nou, că marea satisfacţie în administraţie este să faci lucruri bune pentru oameni”, a adăugat ministrul Muncii.

Recent, Violeta Alexandru le cerea angajaților poștei să nu mai inducă în eroare pensionarii.

Îi rog pe poștașii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp, să rămână angajați serioși. Am cunoscut mulți angajați serioși în Poștă. Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obișnuiți să nu aibă încredere, le spun că #sepoate face treabă și în administrație sau în companiile de stat. Cu seriozitate, în fiecare zi – nu din când în când – și cu un autentic spirit de echipă”, a scris ministrul Muncii.

ADVERTISEMENT