News

Viorel Cataramă a recunoscut că și-a făcut operații estetice. Nimeni nu poate ghici câți ani are omul de afaceri

25.05.2020 | 23:47
ADVERTISEMENT

Viorel Cataramă, cel mai cunoscut patriot din România, a dezvăluit care e cheia succesului referitor la aspectul său „întinerit”: operațiile estetice.

Viorel Cataramă a recunoscut că are nenumărate operații estetice

Cataramă este însurat cu celebrul chirurg estetician Adina Alberts, cea care i-a făcut un număr necunoscut de operațiie estetice.

ADVERTISEMENT

Conform Antena 3, Viorel Cataramă ar fi împlinit 65 de ani în luna ianuarie, însă nimeni nu realizează că bărbatul a trecut de 60 ani. Asta, datorită operațiilor estetice făcute cadou de soția sa.

”Am recunoscut că am apelat la operaţii estetice şi orice cetăţean de pe pământul ăsta ar trebui să facă la fel, să apeleze la toate descoperirile din domeniul medical”, a declarat Viorel Cataramă.

ADVERTISEMENT

Adina Alberts a mărturisit că nu a avut nevoie de multă muncă de conducere cu soțul său, în condițiile în care bărbatul a acceptat deschis să fie supus operațiilor estetice.

Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip open minded. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickez Roucke sau Sylvester Stallone. Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii”, a declarat femeia.

ADVERTISEMENT

Adina Alberts l-ar fi părăsit pe Cataramă, de supărare că a îmbrățișat bolnavi de Covid-19

În luna martie 2020, Viorel Cataramă a încercat să se îmbolnăvească de Covid-19, astfel că s-a deplasat într-o comună carantinată din Ilfov pentru a îmbrățișa bolnavi. Experimentul a eșuat, pentru că afaceristul nu a reușit să se infecteze.

Cu toate acestea, Adina Alberts nu a apreciat gestul soțului și a anunțat public, pe Facebook, că se desparte de Cataramă.

ADVERTISEMENT

„Între medic și soție, le aleg pe amândouă! Pe rând, însă, pentru următoarea perioadă. Nu mi-e ușor”, a explicat Adina Alberts. Supărarea nu a ținut-o mult pe femeie, fiind „reprimită” în căminul conjugal cu brațele deschise de soțul milionar.

Familia s-a reunit sămbătă. Suntem cu toții foarte fericiți și suntem bine” a mărturisit Viorel Cataramă, potrivit Viva.

ADVERTISEMENT
Tags: