News

Viorel Cataramă anunță că are simptome de coronavirus: ”Sper să nu pățesc nimic. Acest virus va intra în mine”

10.05.2020 | 17:41
Viorel Catarama anunta ca are simptome de coronavirus Sper sa nu patesc nimic Acest virus va intra in mine
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Viorel Cataramă anunță că are deja simptome de coronavirus, deși nu au trecut nici măcar trei zile de când a fost într-o comună cu persoane infectate.

Viorel Cataramă anunță că are simptome de coronavirus: ”Sper să nu pățesc nimic. Acest virus va intra în mine”

Fost candidat la alegerile prezidențiale din România, Viorel Cataramă, în prezent președinte al Partidului Dreapta Liberală, s-a ales cu dosar penal după ce s-a dus să se infecteze voluntar cu noul coronavirus în comuna Bărbuleşti, Ialomița.

ADVERTISEMENT

Infectarea sa voluntară pare a da ”roade”. Cel puțin asta spune omul de afaceri. Cataramă a afirmat, duminică, faptul că deja ar avea câteva simptome specifice COVID-19. Acesta e convins că virusul nu-l va ocoli.

”Am anumite simptome, sper să nu pățesc nimic. Mi-a crescut temperatura, am oarece apăsare în piept, am nasul înfundat. Nu am aceleași simptome ca acum două zile, îmi dau de gândit.

ADVERTISEMENT

Am ferma convingere că voi depăși, acest virus va intra în mine și va ieși așa cum a intrat. Sunt un bărbat sănătos.”, a spus Viorel Cataramă la Antena 3.

Cataramă: ”Stăm degeaba în casă”

În continuare, Viorel Cataramă e convins că populația României stă degeaba în case, iar 95% din oameni, deși vor lua COVID-19, nu vor păți nimic.

ADVERTISEMENT

Acesta mai spune că încă nu s-a testat, iar următoarele 3-4 zile sunt decisive în posibila infectare cu noul coronavirus.

”Nu m-am testat. Eu sunt un patriot care-și riscă viața pentru ca țara lui să nu falimenteze și pentru ca drepturile și libertățile fundamentale să nu fie suspendate. M-am dus acolo ca să demonstrez că nu voi păți nimic.”, spune afaceristul care menționează că a ales comuna din Ialomița pentru că este „focarul numărul unu al României, peste Țăndărei, peste Suceava, peste orice”.

ADVERTISEMENT

”Stăm degeaba în casă, prăbușim România, degeaba. Acest virus va continua să existe, îl vom lua cu toții și în proporție de 95% nu vom avea nimic. Statul ar trebui să se ocupe doar de persoanele vulnerabile și să ne lase pe noi să muncim.”, mai spune Cataramă pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT