Fotbal intern

Viorel Cataramă, noi detalii despre preluarea lui Dinamo: “Am 2,5 milioane de euro pregătiţi. Situaţia nu e aşa gravă cum a prezentat-o Negoiţă”

01.11.2019 | 10:52
Viorel Catarama noi detalii despre preluarea lui Dinamo Am 25 milioane de euro pregatiti Situatia nu e asa grava cum a prezentato Negoita
ADVERTISEMENT

Viorel Cataramă, om de afaceri şi candidat la alegerile prezidenţiale de la începutul acestei luni, s-a întâlnit cu Ionuţ Negoiţă pentru a discuta despre preluarea clubului Dinamo şi a oferit detalii despre felul în care vede el situaţia “câinillor” în acest moment. Cataramă a vorbit despre felul în care va susţine clubul şi afirmă că situaţia nu e atât de neagră pe cât a prezentat-o Negoiţă în c onferinţa de presă memorabilă, în care a dezvăluit că vinde clubul pe 1 leu. 

Viorel Cataramă, noi detalii despre cumpărare clubului Dinamo: “Am pregătit 2,5 milioane euro”

Viorel Cataramă spune că interesul său pentru achiziţionarea clubului din Ştefan cel Mare nu se datorează campaniei electorale în care este implicat şi că are de gând să listeze Dinamo la Bursă după ce îl va cumpăra de la Negoiţă. “Pentru mine e o afacere profitabilă, vreau să profit de oportunitate pentru a lista la bursă clubul. Nu am de gând să-l creditez, asta a fost nenorcirea fotbalului românesc până în acest moment. Cheltuielile lunare ale lui Dinamo se ridică undeva la 300.000 de euro, în asta intrând salariile jucătorilor, deplasări, etc. Trebuie să susţin eu clubul cu aceste sume până va fi listat la bursă. Asta ar însemna cam 2,5 milioane de euro. Am aceşti bani pregătiţi”, a spus Cataramă pentru Gazeta sporturilor.

ADVERTISEMENT

Cataramă afirmă că Dinamo nu mai trebuie să joace pe vechiul stadion din Ştefan cel Mare până când nu se va construi unul nou pentru echipă, în eventualitatea că acest lucru se va întâmpla, într-un final. Cataramă promite că Dinamo va juca, până atunci, doar pe Arena Naţională: “Nu trebuie să se mai joace pe vechiul stadion, mai ales cât e în forma actuală. Pierde toată lumea dacă nu se va face o arenă nouă”. 

Cataramă asigură că interesul său pentru Dinamo nu ţine de campania electorală. “O să vedeţi că nu are nicio legătură. Timpul va demonstra că aşa este”, a mai spus Cataramă.

ADVERTISEMENT