News

Viorel Cataramă nu e impresionat: „30.000 de morți nu pot justifica suspendarea drepturilor fundamentale”

17.05.2020 | 21:29
Viorel Catarama nu e impresionat 30000 de morti nu pot justifica suspendarea drepturilor fundamentale
ADVERTISEMENT

Viorel Cataramă nu este impresionat de numărul de morți din România din cauza Covid-19. Cel care și-a dorit să fie președintele României și, cel mai probabil, își dorește în continuare, a declarat că 30.000 de morți nu pot justifica măsurile de izolare socială luate de autorități.

Cataramă nu e impresionat de numărul de morți din România

De asemenea, Cataramă consideră că Guvernul Orban și președintele Klaus Iohannis au mâinile pătate cu „genocidul din România”.

ADVERTISEMENT

„30.000 de morți nu vor putea justifica niciodată suspendarea drepturilor fundamentale.

Mă interesează ca țara mea să nu falimenteze, drepturile și libertățile fundamentale să nu fie pierdute atât de ușor doar pentru că suntem infectați cu frică.

Președintele României și Parlamentul sunt vinovate de genocidul din România”, a declarat Cataramă la Antena 3.

ADVERTISEMENT

„În România mor 750 de oameni pe zi, moartea e fenomen natural”

Viorel Cataramă nu se află în categoria celor care nu cred în existența virusului, însă nu crede că pandemia nu justifică toate măsurile de protecție luate de România. În acest sens, Cataramă a dat exemplul Suediei, țară care a ignorat orice măsură și nu a suferit mai mult decât alte țări.

N-am negat niciodată existența virusului. Totuși, vă rog să vă uitați la Suedia, cel mai de succes model”, a explicat Cataramă. Între timp, Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal pentru că a vizitat un sat din Ilfov unde oamenii erau bolnavi de coronavirus, însă nu s-a îmbolnăvit.

ADVERTISEMENT

Cataramă îi consideră lași pe cei care acceptă tacit orice li se impune din partea Guvernului Orban: „În această țară sunt foarte mulți lași, eu am milioane de Români care mă susțin.

Acești lași, fricoși, acceptă orice li se impune din partea Guvernului. Oamenii au fost injectați cu frică. Am dreptul să îmi exprim punctul de vedere. Adevărul doare”.

ADVERTISEMENT

 

Tags: