Fotbal intern

Viorel Cataramă s-a întâlnit cu Ionuț Negoiță pentru preluarea clubului Dinamo! Detalii de la negocieri

31.10.2019 | 15:44
Viorel Catarama sa intalnit cu Ionut Negoita pentru preluarea clubului Dinamo Detalii de la negocieri
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Viorel Cataramă s-a întâlnit, joi, cu Ionuț Negoiță într-o primă rundă de negocieri privind preluarea clubului Dinamo București. Actualul proprietar al grupării din Ștefan cel Mare a anunțat în urmă cu două zile că este dispus să vândă pachetul majoritar pentru 1 leu și o garanție de 500.000 de euro.

Viorel Cataramă s-a întâlnit cu Ionuț Negoiță pentru preluarea clubului Dinamo: ”Mi s-au pus la dispoziție toate informatiile solicitate”

”Am discutat cu domnul Negoiță, a fost o discuție bună. Mi s-au pus la dispoziție toate informațiile solicitate, urmează ca în perioada imediat următoare să se facă un due-diligence complet. Am constatat că actualul proprietar al clubului Dinamo este bine intenționat, fiind inclusiv de acord cu cotarea clubului la bursă”, a declarat Viorel Cataramă pentru prosport.ro, după întâlnirea cu Ionuț Negoiță pentru preluarea clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT

Imediat după anunțul făcut de Ionuț Negoiță, Viorel Cataramă a anunțat printr-o postare făcută pe rețelele de socializare că a făcut o ofertă pentru cumpărarea pachetului majoritar de acțiuni al clubului Dinamo București. Candidatul din partea Dreptei Liberale la alegerile prezidențiale din 2019 a mai spus că ar fi interesat ca alături de el să vină și Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, cel mai vehiculat nume la Dinamo

Fostul acționar dinamovist Nicolae Badea a recunoscut într-un interviu pentru FANATIKexistă posibilitatea să revină la conducerea clubului și își dorește să-i aibă alături de el pe George Copos și Mircea Lucescu. Numele fostului selecționer al naționalei Turciei a fost rostit și de Cornel Dinu, care a precizat că l-a sunat pe fostul său coleg pentru a se implica în viitorul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT