News

Viorel Cataramă s-a testat de 3 ori, după ce a îmbrățișat oameni într-un sat carantinat. Ce răspuns a primit din partea laboratorului omul de afaceri

19.05.2020 | 17:56
Viorel Catarama sa testat de 3 ori dupa ce a imbratisat oameni intrun sat carantinat Ce raspuns a primit din partea laboratorului omul de afaceri
ADVERTISEMENT

Viorel Cataramă s-a îmbrățișat cu mai mulți oameni aflați într-un sat din Ilfov, carantinat pentru că ar exista foarte multe cazuri de coronavirus.

Viorel Cataramă s-a testat de 3 ori. Afaceristul nu are Covid-19

Cu toate acestea, afaceristul nu a reușit să se îmbolnăvească cu Covid-19, deși își dorea foarte mult acest lucru pentru a dovedi că boala este o farsă.

ADVERTISEMENT

Dezamăgit, Cataramă s-a testat de trei ori și a aflat că nu s-a infectat. „Două teste RT-PCR, plus un test IgG/IgM, total trei teste, toate negative”, a dezvăluit Viorel Cataramă, pentru revista Viva, atunci când a fost întrebat dacă s-a testat pentru Covid-19.

Am fost în localitatea Bărbuleşti din judeţul Ialomiţa, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus. M-am îmbrăţişat cu mai mulţi cetăţeni de etnie romă, am socializat, după care m-am izolat acasă.

ADVERTISEMENT

Am ferma convingere că nu voi păţi nimic şi voi putea demonstra că falimentarea României şi suprimarea drepturilor şi libertăţilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovaţi vor trebui să răspundă mai devreme sau mai târziu!”, explica Viorel Cataramă demersul său de a se îmbolnăvi.

Cu toate că nu s-a ales cu Covid-19 în sânge, Cataramă s-a ales cu un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

ADVERTISEMENT

Viorel Cataramă nu e impresionat de drama oamenilor care au murit de Covid-19

Viorel Cataramă a anunțat în nenumărate rânduri că-i consideră lași pe acei oameni care se tem de coronavirus. De asemenea, afaceristul nu este impresionat de drama acelor familii care pierd pe cineva în lupta cu Covid-19 și nu crede că moartea unor oameni justifică îngrădirea drepturilor fundamentale.

„30.000 de morți nu vor putea justifica niciodată suspendarea drepturilor fundamentale. Mă interesează ca țara mea să nu falimenteze, drepturile și libertățile fundamentale să nu fie pierdute atât de ușor doar pentru că suntem infectați cu frică. Președintele României și Parlamentul sunt vinovate de genocidul din România”, a declarat Cataramă la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Viorel Cataramă a încercat de nenumărate ori să ajungă Președinte al României, însă nu a reușit să convingă un număr relevant de oameni că merită votat.

ADVERTISEMENT
Tags: