News

Viorel Cataramă, spot electoral haios. Își aseamănă contracandidații cu obiecte de mobilier: „salteaua Iohannis”, „scaunul Dăncilă” sau „divanul Paleologu”. Video

02.10.2019 | 18:47
Viorel Catarama spot electoral haios Isi aseamana contracandidatii cu obiecte de mobilier salteaua Iohannis scaunul Dancila sau divanul Paleologu Video
ADVERTISEMENT

Viorel Cataramă, unul dintre candidații outsideri din cursa pentru alegerile prezidențiale, a prezentat un clip amuzant pe youtube, în care își parodiază rivalii la alegerile pentru șefia de la Cotroceni. Fost senator liberal și patron al companiei de mobilă Elvila, Viorel Cataramă a făcut un spot în care a prezentat o „linie de mobilier electoral” în care și-a ironizat adversarii.

Viorel Cataramă și-a parodiat adversarii de la alegerile prezidențiale

Astfel, în spotul electoral Viorel Cataramă prezintă mai multe obiecte de mobilier ale căror specificații vin în funcție de cariera lor politică, de sloganul electoral sau de momentele controversate din carierele lor politice. Așadar, din mobilierul lui Cataramă fac parte „salteaua Klaus Iohannis – este atât de confortabilă încât adormi în reprize de cinci ani”, „scaunul Viorica Dăncilă – un scaun care muncește la stat – stat degeaba și care este un scaun ușor analfabet”.

ADVERTISEMENT

Nici Dan Barna nu a scăpat de Cataramă. Acesta este comparat cu un „pătuț pentru copii” care se joacă de-a salvarea României. „Divanul Theodor Paleologu” reprezintă o încercare destul de amuzantă a lui Cataramă de a râde de aroganța candidatului PMP, de care spune că se dă mai important decât trebuie. De asemenea, candidatul din partea Dreapta Liberală spune că „divanul Paleologu se poate instala și pe un vapor”, aluzie la apropierea dintre Băsescu și fostul ministru al Culturii.

Și candidații cu șanse puține la prezidențiale sunt parodiați de Cataramă

Viorel Cataramă face mișto și de alți candidați cu șanse mai mici la alegerile prezidențiale, cum ar fi Florentin Pandele, Alexandru Cumpănașu sau Miron Cozma. Nu în ultimul rând, fostul senator liberal îl aseamănă pe actorul Mircea Diaconu cu un „taburet”.

ADVERTISEMENT

Cataramă va candida la aceste alegeri parlamentare, chiar dacă BEC nu îi validase candidatura întrucât a fost acuzat că are semnături trase la xerox. În cele din urmă omul de afaceri s-a adresat Curții Consitutiționale, iar jucătorii CCR l-au lăsat pe Cataramă să candideze în cursa pentru Cotroceni.