News

Viorel Cataramă surprinde după ce a anunțat că oferă o recompensă de 100.000 de euro: „Gheorghe Dincă nu e un criminal, ci un pion într-o rețea de carne vie”

15.09.2019 | 18:19
Viorel Catarama surprinde dupa ce a anuntat ca ofera o recompensa de 100000 de euro Gheorghe Dinca nu e un criminal ci un pion intro retea de carne vie
Viorel Cataramă nu crede că Gheorghe Dincă le-a ucis pe adolescentele din Caracal. Sursa foto: Q Magazine

Viorel Cataramă a revenit cu declarații neașteptate despre cazul Caracal, după ce a declarat că oferă o recompensă de 100.000 de euro persoanei care le aduce pe cele două fete dispărute, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, vii. Acesta a revenit asupra ofertei anunțate în mediul virtual susținând că Gheorghe Dincă nu este, în opinia lui, un criminal în serie, ci un pion folosit într-o rețea de carne vie.

Viorel Cataramă nu crede că Dincă le-a omorât pe cele două fete

Cataramă se raliază la teoria conspirației care capătă tot mai multă credibilitate printre români, având în vedere ancheta defectuoasă realizată de procurorii DIICOT la Caracal. Există foarte mulți români care sunt de părere că Gheorghe Dincă nu le-a ucis pe cele două adolescente, ci le-a vândut unor rețele de prostituție în străinătate, lucru care nu a fost probat până acum.

„Nu am vorbit cu nimeni din familia celor două victime. Am fost contactat pe social-media de persoane care au vorbit despre acest subiect. Nu vorbesc despre ceea ce se va întâmpla acolo. Nu am primit informațiile, am fost doar contactat pentru un dialog cu acestea. Important este și trebuie să fim conștienți de faptul că sunt persoane care știu unde sunt fetele”, a declarat Viorel Cataramă într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Gheorghe Dincă
Tot mai mulți români cred că adevărul în cazul crimelor de la Caracal nu este cel prezentat oficial de către autorități. Sursa foto: digi24.ro

Cataramă: „E ceva ilogic”

„Pe mine mă interesează ca cele două fete să fie lăsate libere, să fie redate familiilor, colegilor, prietenilor. Atâta tot. Și mă interesează ca din miile de fete răpite din România să fie redate familiilor. Atât mă interesează. Eu sunt om de afaceri. Am ferma convingere că Gheorghe Dincă nu e un criminal în serie, ci doar un pion mic într-o rețea de carne vie. E ceva ilogic”, a mai spus Cataramă.