Fotbal intern

Viorel Cataramă, veste proastă despre vânzarea lui Dinamo. „Orice tranzacție e imposibilă în acest moment!”

10.05.2020 | 20:31
Viorel Catarama veste proasta despre vanzarea lui Dinamo Orice tranzactie e imposibila in acest moment
ADVERTISEMENT

Afaceristul Viorel Cataramă este unul dintre cei care a fost interesat de achiziționarea clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță și chiar a purtat cu acesta timp de câteva săptămîni, în 2019, negocieri în acest sens.

Viorel Cataramă a explicat care sunt impedimentele pentru vânzarea lui Dinamo

Viorel Cataramă a explicat însă la Realitatea TV care sunt motivele pentru care deocamdată nu se poate realiza nicio vânzare a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„Dinamo are probleme juridice care fac imposibilă orice tranzacție. Eu spun ce probleme am întâmpinat. Am fost de bună credință, la fel și domnul Negoiță, contractul trebuia doar să fie semnat, iar banii erau în cont, urmau să fie transferați”, a spus Viorel Cataramă.

Spune că avea pregătiți 2,5 milioane euro

„Însă n-am vrut să fac o tranzacție care să nu aibă finalitate. Aceste probleme pot fi depășite, dar într-un număr de ani, nu luni.

ADVERTISEMENT

Eu nu pot să duc în spate singur Dinamo atât timp, chiar dacă aveam pregătită o sumă pentru perioada de început, în jur de 2,5 milioane de euro. De fapt, sunt puține persoane în România care ar fi capabile să dețină acest club”, au fost explicațiile afaceristului de ce nu s-a realizat afacerea.

Fanii au plătit salariile jucătorilor pentru luna ianuarie

Cuvintele lui Viorel Cataramă ar explica astfel de ce și tratativele recente cu un grup spaniol au fost sortite eșecului. Singurul demers care încă a fost abandonat este un proiect al DDB, în care sunt implicați și fanii din PCH.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, datorită acestora din urmă, care au reușit să strângă suma de 50.000 de euro, s-a asigurat plata salariilor jucătorilor pentru luna ianuarie, însă e clar că problemele sunt mari și că tot efortul suporterilor nu va fi de ajuns pentru a rezolva restanțele financiare pentru lunile următoare.

Mulți jucători au oferte de la cluburi din Casa Pariurilor Liga 1

Ionuț Negoiță susține că, din punctul său de vedere, este deschis la orice tratative privind vânzarea clubului, dar nimeni nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu el.

ADVERTISEMENT

Dacă această stare de fapt se va perpetua și pentru vară șansele ca Dinamo să își poată păstra numele grele din lot sunt foarte mici, mai ales că mai mulți jucători au primit deja oferte de la alte cluburi din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT