News

Viorel Cataramă vrea să se infecteze voluntar cu COVID-19. Soția sa, medic, amenință: ”Ne despărțim o perioadă”

07.05.2020 | 10:57
Viorel Catarama vrea sa se infecteze voluntar cu COVID19 Sotia sa medic ameninta Ne despartim o perioada
ADVERTISEMENT

Fostul politician și actual om de afaceri, Viorel Cataramă, vrea să se infecteze voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra faptul că cetățenii au acceptat prea ușor pierderea unor drepturi. Acesta mai spune că imunitatea în fața virusului se poate obține.

Viorel Cataramă vrea să se infecteze voluntar cu COVID-19. Soția sa, medic, amenință: ”Ne despărțim o perioadă”

Viorel Cataramă nu a renunțat la ideea de experimenta noul virus pe propriul organism și declară că intenționează să se infecteze voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra mai multe idei ale sale.

ADVERTISEMENT

Fostul candidat la postul de președinte al României a făcut anunțul intenției sale pe contul personal de Facebook, afirmând că ”injectaţi cu frică, am acceptat mult prea uşor atât pierderea drepturilor noastre fundamentale.”

În același timp, Cataramă poate avea probleme de ordin personal. Soţia sa, Adina Alberts, care este medic de profesie, i-a dat replica: ”Drumurile noastre se despart pentru o perioadă“.

ADVERTISEMENT

”Intenţionez să mă infectez voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra că:

1. Injectaţi cu frică, am acceptat mult prea uşor atât pierderea drepturilor noastre fundamentale, cât şi prăbuşirea economiei româneşti; experimentul funcţionează, pe viitor nu va mai fi nicio problemă să ne pierdem libertăţile atât de greu câştigate!

2. Metoda imunizării de grup, pe care am susţinut-o încă de la început, are aceleaşi rezultate (vezi Suedia, Olanda…), dar nu a falimentat ţară şi nici nu anulează drepturile şi libertăţile fundamentale (vezi şi declaraţiile Directorului Executv OMS, dr. Michael Ryan).

ADVERTISEMENT

3. La ridicarea stării de urgenţă, Coronavirus va continua să existe, însă vaccin nu; vom fi în aceeaşi situaţie ca la început, cu toţii ne vom infecta, se va demonstra că sacrificiile au folosit exclusiv unor scopuri care nu au nicio legătură cu ″grija″⁣ pentru populaţie!

4. Falimentarea României şi anularea drepturilor şi libertăţilor oamenilor fără o cauză obiectivă, trebuie sancţionata, într-un fel sau altul.

ADVERTISEMENT

Notă: nu neg existenţa COVID-19, spun numai că persoanele vulnerabile trebuie protejate, restul populaţiei trebuie să beneficieze de sfaturi competente, dar să aibă deplină putere de decizie a propriilor acţiuni.”, spune Cataramă pe site-ul de socializare.

Adina Alberts: ”Ca medic, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor”

La polul opus al ideilor despre coronavirus este chiar soția lui Cataramă, medicul Adina Alberts. Aceasta nu este de acord cu decizia și a decis să-și ia fiica și să plece de acasă pentru a nu se expune acestui virus.

”Ca medic, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor – pe care am jurat să-i protejez și să-i ajut. Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei. Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant. Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă.

Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică.O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus”, a anunțat Adina Alberts pe Facebook.

ADVERTISEMENT