Life

Viorel Lis a ajuns imobilizat la pat. Dezvăluiri exclusive făcute de Oana Lis: “Este o perioadă grea pentru noi”

04.03.2021 | 12:12
Viorel Lis a ajuns imobilizat la pat Dezvaluiri exclusive facute de Oana Lis Este o perioada grea pentru noi
Oana și Viorel Lis, în perioada în care încă ieșeau din casă, la terasă. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Momente delicate acasă la Oana și la Viorel Lis. Cu doar câteva zile înainte să fie vaccinat anti COVID-19, fostul edil al Capitalei abia se mai ridică din pat.

Starea lui Viorel Lis (78 ani) s-a degradat semnificativ în perioada pandemiei și, din cauza problemelor pe care le are la nivelul membrelor inferioare, are nevoie de ajutor pentru a se deplasa.

ADVERTISEMENT

Oana Lis a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, că așteaptă cu nerăbdare data de 13 martie, când Viorel Lis este programat la prima doză de vaccin anti COVID-19.

Soția fostului edil al Capitalei mărturisește că traversează unul dintre cele mai dificile momente, de până acum, și a apelat la cărțile de psihologie pentru a reuși să facă față.

ADVERTISEMENT

Responsabilă, Oana Lis respectă toate normele de singuranță impuse în pandemie și, în ultima perioadă, a refuzat toate invitațiile de a ieși din casă, fie că a fost vorba de prezența într-un platou de televiziune sau de o întâlnire cu prietenii.

“Nu ieșim din casă până când Viorel nu o să se vaccinze, pe 13 martie. El nu este chiar așa bine, are probleme cu mersul, cu picioarele, nu putem merge la recuperare din cauza COVID-19. Se deplaseză foarte greu, foarte greu. Bătrânețea vine și cu probleme, dar contează și calitatea vieții. Dacă nu era perioada asta cu COVID, făcea recuperarea de la început și era mai bine.

ADVERTISEMENT

Acum avem emoții și cu vaccinul. Ai de ales, dacă vrei să mori acum de COVID sau mai târziu. Nu mi se pare că el are de ales, este riscul prea mare, are foarte multe boli”, ne-a spus Oana Lis care a precizat că, deși Viorel Lis a fost programat la vaccin pe 13 martie, consideră că ziua este una norocoasă.

“Eu nu cred că 13 e o zi ghinionistă. Se spunea că au fost 12 discipoli și al 13-lea a fost Iisus. Am avut apartament 13, numărul de la examene, dacă tu îți setezi în minte că nu este ghinionistă, chiar nu o să fie. Este o perioadă mai grea pentru noi, am noroc cu psihologia, fac față, mă bucur în fiecare zi, dar este greu”, a declarat Oana Lis, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Viorel Lis s-a confruntat, în ultimii ani, cu mai multe probleme de sănătate, iar la sfârșitul lunii martie ar urma să fie supus unei intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT