Life

Viorel Lis a decis cui îi lasă averea. Ce dorință mai are fostul edil al Capitalei

Viorel Lis a decis să-i lase toată averea soției sale și își mai dorește ca aceasta să devină mamă.
21.06.2021 | 17:31
Viorel Lis a decis cui ii lasa averea Ce dorinta mai are fostul edil al Capitalei
ADVERTISEMENT

Viorel Lis are grave probleme de sănătate în ultima vreme, așa că a făcut toate planurile. A decis să-i lase moștenire toată averea pe care o are Oanei, soția sa.

Fostul primar mai are însă o singură dorință. Oana să devină mamă pentru a nu rămâne singură.

ADVERTISEMENT

Viorel Lis a decis cui îi lasă averea

Viorel Lis se gândește din ce în ce mai des la ziua în care nu va mai fi, după ce în ultimii ani a avut grave probleme de sănătate. Fostul edil spune că îi va lăsa toată averea moștenire soției sale, cea care i-a fost alături și la bine și la greu și l-a îngrijit în ultimii ani.

“Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine”, a spus Viorel Lis, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Acesta nu-și dorește însă să o lase singură și este convins că un copil i-ar schimba viața Oanei. În plus aceasta este cea mai mare dorință a soției sale.

“Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu.”, a spus Viorel Lis, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți

Oana Lis a declarat în repetate rânduri că vrea să devină mămică. Cum pe cale naturală acest lucru nu mai este posibil, cei doi au decis să adopte un copil. În luna mai, Oana anunța că i-a fost aprobat certificatul de părinte adoptator. Așa că au început pregătirile, iar camera micuțului este deja gata

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat de ce Oana a decis să-i stea alături unui bărbat care este cu 35 de ani mai mare decât ea. În urmă cu ceva vreme, Oana le-a explicat motivul prietenilor virtuali printr-o postare pe Facebook.

ADVERTISEMENT

“Viorel – Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine! Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul bani !

Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin.

Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!”, a scris Oana.

ADVERTISEMENT