ADVERTISEMENT
Life

Viorel Lis, clipe de coșmar. Cum arată fostul edil după gravele probleme de sănătate

| 28.09.2020 | 13:20
Viorel Lis, clipe de coșmar. Cum arată fostul edil după gravele probleme de sănătate
Viorel Lis, clipe de coșmar. Cum arată fostul edil după gravele probleme de sănătate. Sursa foto: Hepta.ro

Deși nimeni nu le-ar fi acordat vreo șansă reală la fericire, Viorel și Oana Lis formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz-ul românesc. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, se pare că simțul umorului este secretul relației lor de lungă durată, iar aceștia se iubesc mai mult ca oricând.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, fostul edil al capitalei se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar pandemia de coronavirus i-a afectat și mai mult situația. Cu toate acestea, Oana Lis i-a fost permanent alături soțului ei și a avut grijă ca acesta să fie în siguranță.

Recent, blondina a publica prima fotografie alături de soțul ei, după ce acesta a trecut prin momente foarte grele. Reacțiile nu au întârziat să apară, semn ca publicul este îngrijorat pentru Viorel Lis.

ADVERTISEMENT

Viorel Lis, momente cumplite în pandemie. Cum arată acum fostul edil al capitalei

În ciuda optimismului de care dă dovadă, se pare că vârsta își spune cuvântul în cazul lui Viorel Lis, care se confruntă adesea cu probleme grave de sănătate. Fostul edil al capitalei a trecut prin momente cumplite în timpul pandemiei provocate de noul coronavirus.

Alături de el a fost, ca de obicei, soția sa, Oana Lis. Deși s-a vorbit adesea pe tema diferenței de 35 de ani dintre Oana și soțul ei, se pare că aceasta i-a fost foarte devotată partenerului ei de viață și s-a asigurat constant că Viorel este pe mâini bune.

ADVERTISEMENT

Foarte activă în mediul online, Oana Lis a făcut publică o fotografie cu ea și domnul Lis, alături de un scurt mesaj ,,În siguranță…”. Deși cei doi purtau mască, se putea remarca zâmbetul acestora, semn că cei doi se iubesc foarte mult, în ciuda gurilor rele.

View this post on Instagram

În siguranța!…

A post shared by Oana Lis (@oanalis1) on

”Te admir pentru loialitatea, grija, fata de dl Lis!”, sau ,,Oana, destinul nu și-l poate face nimeni. Așa te naști. Nu ai ce face. Dar totuși, gândește-te că si el este om. Așa a fost să fie. Tu să fii sănătoasă și fericită.”, sunt doar câteva comentarii primite de către Oana la postarea ei.

ADVERTISEMENT

Așa cum chiar ea a declarat, Viorel Lis a trecut prin clipe de coșmar, iar vedeta a dorit să le transmită fanilor că soțul ei pare să se simtă mai bine, iar ea este mai fericită ca oricând în brațele persoanei iubite.

În trecut, Oana și Viorel Lis s-au confruntat cu multe critici din partea oamenilor, care considerau ridicolă relația dintre cei doi, din cauza diferenței mari de vârstă, ba chiar au acuzat-o pe constănțeancă de faptul că ar avea interese materiale. Cei doi au negat vehement aceste acuzații, iar Oana Lis a mărturisit că ea și Viorel nu au deloc o situație bună din punct de vedere financiar, declarând că fac cu greu față cheltuielilor zilnice.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!