Life

Viorel Lis se gândește la ce e mai rău! I-a cerut soției să facă asta când el se va stinge din viață

11.09.2020 | 00:47
Viorel Lis se gandeste la ce e mai rau Ia cerut sotiei sa faca asta cand el se va stinge din viata
Confesiunea tulburătoare a Oanei Lis. Soțul său se gândește la ce e mai rău. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În ciuda diferenței de vârstă, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc și le demonstrează răutăcioșilor că jurămintele pe care le-au rostit în fața lui Dumnezeu nu au fost doar vorbe goale. Secretul lor? Un extraordinar simț al umorului.

Da, ați auzit bine. Oricât de dificile ar fi fost obstacolele pe care viața le-a scos în cale  de-a lungul timpului, Oana și Viorel Lis au știut să le depășească întotdeauna cu o glumă bună. Sau mai multe, dacă situația a impus acest lucru.

ADVERTISEMENT

Fostul primar al Capitalei este conștient, însă, că la un moment dat va trebui să își ia rămas bun de la partenera sa de viață și încearcă să facă în așa fel încât aceasta să treacă mai ușor peste momentul dureros. Într-un mesaj publicat recent pe rețelele de socializare, Oana a dezvăluit cum a decurs una dintre discuțiile purtate pe marginea subiectului delicat.

Viorel Lis i s-a confesat soției. Ce își dorește să facă Oana în momentul în care el se va stinge din viață

Viorel s-a uitat azi galeș si protector la mine și mi a zis…<< Când oi muri, nu vreau să suferi, nu vreau să-ți închizi viața!

ADVERTISEMENT

Vreau să-ți găsești unu tânăr și să vă bucurați împreună! Unul de vreo 60 ani așa!!!”, a scris Oana Lis pe contul personal de Facebook, iar reacțiile din partea prietenilor virtuali nu au întârziat să apară.

Au trăit o poveste de dragoste ca în filme: „ A fost primul meu bărbat”

Pentru mine, Viorel e jumătatea mea, bărbatul care mi-a schimbat viaţa şi fără de care nu mă văd trăind. Eu eram o fată săracă şi fără o familie normală care să îmi ofere un sprijin în viaţă.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, am considerat că averea mea cea mai mare e să mă păstrez virgină pentru un bărbat care să merite o astfel de onoare şi care să mă aprecieze.

Erau şi alte vremuri şi fetele nu îşi începeau viaţa sexuală aşa devreme. Viorel a fost primul meu bărbat”, a dezvăluit Oana Lis într-un interviu acordat cu câțiva ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Timpul a trecut, iar povestea lor de dragoste a mers mai departe, în ciuda diferenței de vârstă și comentariilor răutăcioase. Formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și au de gând să rămână împreună până când moartea îi va despărți.

ADVERTISEMENT