Sport

Viorel Moldovan a nominalizat omul care poate aduce victoria în meciul cu Armenia. ”S-a întors pe cai mari”

România este obligată să învingă reprezentativa Armeniei pentru a rămâne în cărțile calificării la Cupa Mondială din Qatar. Fostul internațional Viorel Moldovan mizează pe un veteran pentru atacul ”tricolor”.
11.10.2021 | 12:27
Viorel Moldovan a nominalizat omul care poate aduce victoria in meciul cu Armenia Sa intors pe cai mari
ADVERTISEMENT

Naționala României are nevoie de maximum de puncte în cele trei partide rămase de disputat în campania de calificare la Cupa Mondială de anul viitor.

De asemenea, selecționerul Mirel Rădoi trebuie să ia în calcul și golaverajul, elementul care face departajarea în cazul egalității de puncte între două, sau mai multe echipe.

ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan mizează pe experiență în jocul cu Armenia

Fostul atacant al echipei naționale, Viorel Moldovan, știe pe cine ar trebui să mizeze Mirel Rădoi în ofensiva echipa naționale.

Claudiu Keșeru este alegerea fotului golgheter al Elveției și a echipei naționale. În vârstă de 34 de ani, Keșeru a revenit în această toamnă în Liga 1, la FCSB, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate la sfârșitul lunii august.

ADVERTISEMENT

Transferul la vicecampioana României și evoluțiile bune l-au readus pe multiplul golgheter al campionatului Bulgariei și în circuitul echipei naționale.

”El s-a întors pe cai mari. A reușit să marcheze câteva goluri importante pentru FCSB, el rămâne un marcator înnăscut. Cam peste tot unde a activat, ultima dată în Bulgaria, numai dacă nu voia el nu ieșea golgheterul campionatului.

ADVERTISEMENT

Trebuie să îți faci jocul ușor, marcând rapid și destabilizându-i. Nu va fi ușor, dar Keșeru se pretează pentru acest joc ca vârf de atac.

Știe jocul cu spatele la poartă, știe și jocul combinativ pe spații reduse, nu-i trebuie prea mult spațiu pentru a găsi posibilitatea să termine o acțiune fie colectivă, fie individuală. Are un picior stâng foarte bun, te poate ajuta și cu șuturi de la distanță”, a explicat Viorel Moldovan la PRO X.

ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan, avertisment pentru Mirel Rădoi

Fostul mare atacant al echipei naționale a dezvăluit câteva idei tactice de care selecționerul Mirel Rădoi ar trebui să țină cont în alegerea strategiei în meciul cu Armenia.

”Pentru un asemenea joc, cu Armenia, care sunt sigur că vor veni și se vor poziționa deliberat în jumătatea proprie, trebuie să atacăm și să marcăm.

Cred că se impune, este foarte important în jocul de astăzi să avem jucători de dezechilibru în benzile laterale”, a punctat Viorel Moldovan.

Meciul România – Armenia se joacă de la ora 21:45 pe noul stadion Steaua. ”tricolorii” revin cu acest prilej în Ghencea, după 12 ani.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,81 este cota pentru „PSF X” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT