Fotbal intern

Viorel Moldovan a semnat cu Chindia Târgovişte: “Am găsit oameni care vor performanţă”

27.06.2018 | 17:39
Viorel Moldovan a semnat cu Chindia Targoviste Am gasit oameni care vor performanta

Viorel Moldovan a semnat cu Chindia Târgovişte! Fostul secund de la echipa naţională a României a semnat cu echipa din Liga 2 şi are ca obiectiv promovarea în primul eşalon.

Acesta va fi antrenorul Chindiei pentru acest sezon, având posibilitatea de prelungire în cazul în care îşi va îndeplini obiectivul. Trupa din Târgovişte a jucat baraj la finalul acestui sezon, pierdut însă faţa celor de la FC Voluntari la lovituri de departajare.

Viorel Moldovan a semnat cu Chindia Târgovişte

“Vreau sa mulțumesc celor implicați în susținerea echipei, respectiv Primăria și Consiliul Județean. Târgoviștea are tradiție în fotbalul românesc, chiar dacă această echipă este destul de tânără, înființată în 2010, dacă zic bine. Sper să realizez tot ceea ce mi-am propus aici împreună cu toată lumea, pentru a readuce Chindia în prim-planul fotbalistic din România. Recunosc că am fost contactat de săptămâna trecută de oficialii clubului. Vreau să fac o treabă frumoasă aici, vin după aproape doi ani de pauză și am găsit la Târgoviște oameni care vor performanță. Alături de mine va fi Francisc Dican, cu care am lucrat și anterior, la Auxerre.

Preparatorul fizic Stelian Isac și antrenorul cu portarii, Gheorghe Păsărică, vor rămâne în staff. Ne mai trebuie 4-5 jucători pentru a face o echipă mai bună decât în acest sezon. Personal, îmi doresc ca Florea să rămână la Târgoviște. Înțeleg că aici sunt tot felul de polemici, dar vreau să mă abțin. Eu am venit doar să antrenez. Nu înțeleg de ce atâta înverșunare, nici măcar nu am jucat vreun meci. Stadionul nu arată bine, pentru antrenament am găsit un teren într-o comună aproape de Târgoviște. Am încredere că se va mișca ceva la capitolul infrastructură. Am semnat un contract valabil un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă unul doar dacă promovăm în Liga I. Chindia are nevoie de un ofițer de presă. Vreau să fiu prieten cu jurnaliștii și cu oamenii care susțin echipa”, a spus Viorel Moldovan la conferinţa de prezentare.

Viorel Moldovan a semnat cu Chindia Târgovişte. Alături de Anghel Iordănescu
Viorel Moldovan a semnat cu Chindia Târgovişte. Alături de Anghel Iordănescu