Fotbal intern

Viorel Moldovan, conferință de presă în stilul caracteristic: ”Calci pe minge, eu sunt de vină? Dai pe lângă și te accidentezi? Sunt bulversat”

07.03.2020 | 16:44
Viorel Moldovan conferinta de presa in stilul caracteristic Calci pe minge eu sunt de vina Dai pe langa si te accidentezi Sunt bulversat
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Chindia Târgoviște, Viorel Moldovan, a avut o nouă conferință de presă în stilul caracteristic în care și-a acuzat jucătorii pentru înfrângerea cu Hermannstadt, dar a și precizat că reytrogradarea nu ar fi o tragedie.

Viorel Moldovan, conferință de presă în stilul caracteristic: ”Cum să prevăd eu că se răcește un jucător?”

”Când dai pe lângă minge la antrenamente și te accidentezi, cine e de vină? Când calci pe minge, tot eu sunt de vină? Când cazi în umăr, antrenorul e de vină? Aveam partea noastră de vină dacă s-ar fi întâmplat leziuni musculare”, a spus Viorel Moldovan la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

”A fost și mult ghinion! Nu mai vorbesc de Yameogo, care a răcit și a stat o săptămână în spital. Nu a putut fi externat din cauza procedurilor. Era să se curețe, Doamne ferește! Cum să prevăd eu că se răcește un jucător?”, a explicat tehnicianul, conform Sport Impact.

”La Sibiu ne-a încurcat terenul, că era prea bun”

”Nu ne-am încălțat invers la Sibiu? Am rămas siderat de anumite decizii luate de jucătorii mei. Cred că ne-a încurcat terenul, că era prea bun. Și eu sunt bulversat. Prestația de la Hermannstadt m-a surprins total neplăcut”, a mai declarat Moldovan.

ADVERTISEMENT

”La Sibiu am făcut un meci execrabil. Sunt anumite deprinderi, anumite carențe care ne frânează animația ofensivă, poate și o stare de timorare, de frică”, a continuat antrenorul Chindiei Târgoviște.

”Se termină lumea asta dacă retrogradăm, am murit toți, ne ia cineva capul?”

”Eu sunt foarte pozitiv și foarte optimist. Le-am spus jucătorilor, ei nu trebuie să joace cu presiunea retrogradării în spate. Se poate retrograda, care e problema? Se termină lumea asta, am murit toți, ne ia cineva capul? Nu o să fim nici primii, nici ultimii care vom retrograda”, a afirmat el.

ADVERTISEMENT

”Dar trebuie să joci cu demnitate. Când ai onoare, când ai caracter, te poți bate de la egal la egal cu orice adversar. Trebuie să ne batem până la capăt, indiferent care va fi soarta noastră. Eu sunt convins că vom reuși”, a precizat Viorel Moldovan.

”Și acum am ofertă, președintele nu știe”

”Am avut oferte în iarnă și le-am refuzat, inclusiv din Liga 1. Și acum am ofertă, președintele nu știe. O ofertă interesantă, dintr-un campionat interesant, nu e din Europa. Trebuie să-mi termin mandatul ăsta, trebuie să-mi termin ciclul acesta”, a declarat Moldovan

ADVERTISEMENT

”Sunt doi ani de zile, cu bune, cu rele, și îi voi duce la capăt. Asta e ambiția mea. Sper să realizez salvarea de la retrogradare, e cea mai mare dorință. Din vară, habar nu am ce va fi. Dacă voi rămâne la Chindia în continuare, dacă voi pleca…”, a încheiat tehnicianul.

Chindia Târgoviște a fost învinsă de Hermannstadt, scor 0-1, în prima etapă a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1, iar în runda a doua vor întâlni acasă Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Întâlnirea se va disputa duminică, 8 martie, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT