Sport

Viorel Moldovan, gata să o antreneze pe Dinamo după retrogradarea în Liga 2: „Nu m-aş duce doar de dragul de a pleca de acasă”

Dinamo este în căutarea unui antrenor după ce a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istorie. Viorel Moldovan a vorbit despre posibilitatea de a îi prelua pe „câini”.
05.06.2022 | 12:58
Viorel Moldovan gata sa o antreneze pe Dinamo dupa retrogradarea in Liga 2 Nu mas duce doar de dragul de a pleca de acasa
Viorel Moldovan a vorbit despre posibilitatea de a fi antrenorul lui Dinamo. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a rămas fără antrenorul Dușan Uhrin după ce a retrogradat în Liga 2 în urma barajului de menținere/promovare cu Universitatea Cluj. Viorel Moldovan (49 de ani) nu exclude să-i preia pe roș-albi în viitorul apropiat, dar pune anumite condiții.

Viorel Moldovan, despre posibilitatea de a fi antrenor la Dinamo

Viorel Moldovan este liber de contract și poate fi una din variantele de antrenor pentru Dinamo. Fostul atacant al „Generației de Aur” nu mai antrenează din martie 2021, atunci când s-a despărțit de Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

„Moldo Gol” a evoluat în Ștefan cel Mare în perioada 1993-1995 și spune că datorită evoluțiilor de la Dinamo a ajuns la prima reprezentativă a României. Moldovan este dispus să îi pregătească pe „câinii roșii”, dar nu în orice condiții.

„Acolo e încă confuzie, trebuie să se aşeze lucrurile. Am spus-o că nu m-aş duce doar de dragul de a pleca de acasă. Dacă mă duc, trebuie să găsesc acea motivaţie, acel entuziam. Să pot să dau totul unde mă duc.

ADVERTISEMENT

La Dinamo sunt alţii mai dinamovişti decât mine, eu am jucat 2 ani şi respect enorm acest club care mi-a dat posibilitatea să debutez la naţională pentru că dacă eram la Bistriţa, nu ajungeam la naţională”, a declarat Viorel Moldovan pentru Orange Sport.

Roș-albii au probleme financiare teribile

După retrogradarea în Liga 2, problemene financiare de la Dinamo s-au adâncit și mai tare. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ionel Augustin și Marin Dragnea, care ocupau poziția de scouteri, au fost trimiși în vacanță.

ADVERTISEMENT

Clubul din Ștefan cel Mare nu le poate susține salariile, deși nu este vorba de o sumă mare, și s-a ales varianta ca fostele glorii să fie trimise în concediu fără plată.

„Să fiu ironic sau….? Să o dăm aşa: Dinamo nu a retrogradat anul ăsta, Dinamo a retrogat de vreo 2 ani, anul ăsta doar a încununat cu succes aceasta retrogradare.

ADVERTISEMENT

Nimic nu e întâmplător în viaţă, toate au un rost în viață. Ce s-a întâmplat la Dinamo m-a dezamăgit şi pe mine, ca fost jucător cu trecut dinamovist!”, a adăugat fostul mare atacant.

ADVERTISEMENT