Fotbal intern

Viorel Moldovan își apără fotbalistul de 18 ani, bătut în Ploiești: „N-a jucat la pariuri”

28.02.2021 | 16:54
Viorel Moldovan isi apara fotbalistul de 18 ani batut in Ploiesti Na jucat la pariuri
ADVERTISEMENT

Mihai Constantinescu, fotbalist la Petrolul, a fost atacat de un grup de persoane în Ploiești. Ulterior, s-a descoperit că incidentul a început într-o casă de pariuri, dar antrenorul Viorel Moldovan își apără elevul.

Tatăul lui Constantinescu a oferit declarații din care a reieșit că tânărul fotbalist a fost atacat de un grup mare de persoane, în vreme ce mergea pe străzile din Ploiești, însoțit de doi colegi de la Petrolul.

ADVERTISEMENT

Antrenorul formației care își propune să revină în Liga 1 susține că jucătorul său a intrat în sediul unei case de pariuri cu alt scop, nu cu acela de a paria. Mai mult, el susține că are și dovezi în acest sens.

Viorel Moldovan își apără fotbalistul de 18 ani, bătut în Ploiești: „Nu a jucat la pariuri!”

Pare greu de crezut că o persoană ar putea pătrunde într-un sediu al unei case de pariuri cu alt scop în afară de a juca vreun joc de noroc. Mai ales dacă este surprinsă și cu un teanc de bani în mână.

ADVERTISEMENT

Însă antrenorul Viorel Moldovan susține că tânărul Mihai Constantinescu se află într-o astfel de situație. În vârstă de 18 ani, mijlocașul a fost agresat pe o stradă din Ploiești la mijlocul acestei săptămâni, după un conflict izbucnit într-o casă de pariuri.

”(n.r. despre fotbalistul Mihai Constantinescu) Nu a jucat la pariuri. Eu am mare încredere în Mihai Constantinescu. Este un băiat educat, de calitate.

ADVERTISEMENT

El a fost în centrul unui scandal cu anumite persoane. A făcut altceva în casa de pariuri, avem dovezi”, a declarat Viorel Moldovan, conform Telekomsport.

A fost fotografiat cu bani în mână, iar apoi a ajuns la spital

Toate problemele lui Constantinescu au început în seara zilei de 20 februarie, atunci când tânărul fotbalist al Petrolului a fost fotografia în sediul unei case de pariuri, în timp ce ținea în mână un teanc de banconote.

ADVERTISEMENT

Apoi, el ar fi intrat în conflict cu persoana care l-a fotografiat, iar în cele din urmă a ajuns să fie bătut de mai mulți tineri. Poliția suspectează un copil în vârstă de doar 15 ani că l-ar fi lovit pe Constantinescu, cel care s-a ales cu arcada spartă.

Și clubul Petrolul Ploiești a deschis o anchetă atunci când a aflat că totul s-a petrecut în fața unei case de pariuri din care ieșise tânărul mijlocaș. Clubul l-a apărat pe Constantinescu, susținând că jucătorul nu ar fi parior.

În ciuda acestui fapt, au apărut informații că mijlocașul este un adevărat pasionat al jocurilor de noroc. Firește, acesta nu are voie să parieze, acest tip de activitate fiind interzis în fotbalul profesionist din România.

ADVERTISEMENT