Sport

Viorel Moldovan laudă doi jucători de la FCSB: „Vor fi un element important în angrenajul echipei”

Viorel Moldovan consideră că Budescu și Keșeru vor ajuta extrem de mult FCSB în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.
09.10.2021 | 09:43
Viorel Moldovan lauda doi jucatori de la FCSB Vor fi un element important in angrenajul echipei
ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant al echipei naționale e sigur că FCSB va fi mult mai puternică alături de Constantin Budescu și Claudiu Keșeru și poate să cucerească titlul în dauna celor de la CFR Cluj în acest sezon.

Edi Iordănescu va avea la dispoziție odată cu revenirile lui Florin Tănase, Octavian Popescu și Florinel Coman nu mai puțin de opt variante de calibru în ofensiva FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan, jos pălăria în fața lui Budescu și Keșeru

Fostul mare fotbalist a declarat pentru as.ro faptul că Budescu și Keșeru vor fi piesele de bază din angrenajul echipei în acest sezon:

„Ai nevoie și de jucători cu experiență. Keșeru, de când a venit a marcat câteva goluri și chiar a jucat destul de bine. Rămâne un marcator, are o anumită experiență și sunt convins că-i va ajuta foarte mult pe cei de la FCSB”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Constantin Budescu este văzut de Viorel Moldovan cel care poate lumina jocul ofensiv al echipei lui Edi Iordănescu și să aducă un plus de fantezie și culoare:

„Budi este un jucător de creație, cu picior fin, și sunt convins că va fi un element important în angrenajul echipei”.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru a reușit trei goluri și o pasă de gol în primele patru meciuri la FCSB, în timp ce Constantin Budescu a marcat golul decisiv în victoria împotriva celor de la Chindia Târgoviște și a jucat trei meciuri. Ambii jucători sunt evaluați conform transfermarkt la trei milioane de euro.

Ce spune Viorel Moldovan despre atacantul adus de Dinamo

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Mircea Rednic l-a adus la Dinamo pe atacantul francez Salif Cisse, care a fost adus în probe la Petrolul Ploiești de către Viorel Moldovan:

ADVERTISEMENT

„A trecut precum o cometă când eram la Ploiești. L-am avut o săptămână în probe, dar n-am apucat să-i dau un răspuns pentru că a dispărut. Are calități interesante, dar e greu de dat un verdict. E greu de dat un verdict după o săptămână, n-am putut trage o concluzie”.

Viorel Moldovan e de părere că e foarte greu de apreciat dacă atacantul francez o poate ajuta cu adevărat pe Dinamo: „Are 1.87, pare destul de mobil. Are fizic bun, poate juca și-n bandă. Dacă stai să te uiți la performanțele lui, a dat goluri destul de puține. Are 20 de meciuri jucate și patru goluri.

E greu să găsești atacanți de valoare. Pentru Liga 2, la vremea respectivă, putea fi o soluție. Nu știu dacă este o soluție pentru Dinamo”, a spus antrenorul la Fotbal Club.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 1,95 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT