Fotbal intern

Viorel Moldovan, mesaj clar pentru fotbaliștii săi: „Trebuie spart buboiul! Dacă mor, mor pe mâna mea, o să vedeți schimbări masive”

07.02.2020 | 22:59
Viorel Moldovan mesaj clar pentru fotbalistii sai Trebuie spart buboiul Daca mor mor pe mana mea o sa vedeti schimbari masive
ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgoviște, anunță o adevărată revoluție în sânul echipei sale după victoria de pe terenul Astrei, scor 2-1. Tehnicianul spune că va face o curățenie generală în lot și vor rămâne alături de el doar jucătorii care dau dovadă de „caracter”.

Viorel Moldovan promite o adevărată revoluție la Chindia Târgoviște.

Obiectivul echipei, evitarea retrogradării, poate fi îndeplinit doar dacă fotbaliștii își dau viața pe teren, crede tehnicianul.

ADVERTISEMENT

„Am obținut ceva împotriva unui adversar dificil, consider că am făcut un joc consistent, ofensiv, defensiv. Am punctat atunci când a trebuit, puteam să facem 3-0, mă deranjează acest gol primit pe final. Oricum, felicit băieții pentru efort, atitudine, jocul prestat.

S-a văzut o schimbare, o să vedeți schimbări masive. Vreau să construiesc o echipă solidă, de caracter, care să nu retrogradeze. Acesta e obiectivul meu pe care-l transmit suporterilor, voi schimba echipa total.

ADVERTISEMENT

Am nevoie de oameni de caracter, oameni care să se bată, să transpire, să își dea viața pe teren. Am avut mare încredere, dar am renunțat la mai mulți jucători. Trebuie să muncești ca să își câștigi locul în echipă. Lucrurile să fie foarte clare, dacă e să mor, mor pe mâna mea.

După meciul cu Botoșani am avut un discurs contondent, băieții trebuie să înțeleagă, dacă sunt bărbați să nu o ia personal. Unii m-au dezamăgit, dar îi aștept să își revină. Trebuie o schimbare de atitudine, trebuie spart buboiul”, a declarat Viorel Moldovan la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Jucătorii îi dau dreptate lui Moldovan

Marcatorul primului gol al Chindiei, Cristian Neguț, este de acord cu antrenorul său și crede că schimbarea radicală de atitudine a făcut diferența în partida de la Giurgiu.

”A fost o partidă grea, ne așteptam la asta. Am venit motivați aici să scoatem cât mai mult și sunt fericit că am reușit să învingem. Sunt puncte foarte importante pentru noi”, a declarat Neguț.

ADVERTISEMENT