Fotbal intern

Viorel Moldovan, nemulţumit după Lituania – România 1-2: “Realizări puţine! Contra, cel mai bun din meci”

12.10.2018 | 09:53
Viorel Moldovan nemultumit dupa Lituania  Romania 12 Realizari putine Contra cel mai bun din meci
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor secund de la echipa naţională a României, Viorel Moldovan, a analizat prestaţia “tricolorilor” din partida Lituania – România 1-2, din Liga Naţiunilor şi a fost critic la adresa jucătorilor lui Cosmin Contra, de la care mărturiseşte că se aştepta la mai mult.

Conform lui Moldovan, cel mai bun om de la Vilnius a fost Cosmin Contra, însă avertizează că schimbările făcute de selecţioner în timpul unui meci nu vor ajuta la nesfârşit echipa să câştige, fiind nevoie şi de aportul jucătorilor.

ADVERTISEMENT

De ce e nemulţumit Viorel Moldovan la finalul duelului Lituania – România

“A fost un joc destul de echilibrat. Se vede pe statistică faptul că diferența n-a fost prea mare. E important că am câștigat, dar mă așteptam la mai mult, o spun sincer. Să fim realiști, că și rezultatele dinainte contra Lituaniei au fost tot cam așa, pe muchie de cuțit. Mereu ne-am chinuit acolo.

O singură dată am bătut 3-0, pe Ghencea. Rămâne o victorie însă. Trebuie să schimbăm ceva la meciul cu Serbia. Va fi un alt joc, altă concentrare, dar cu un astfel de joc vom avea probleme. Azi nu am pus probleme prea multe adversarului.

ADVERTISEMENT

Realizările au fost puține din partea atacanților. De fapt deloc. Keșeru a intrat târziu, era greu să facă prea multe. Cel mai bun din meciul ăsta a fost Guriță, ca să vă ajut. El e omul norocului! Dar nu se poate la nesfârșit!”, a zis Viorel Moldovan la un post de televiziune.

Viorel Moldovan a fost critic la adresa jucătorilor după Lituania - România 1-2. Viorel Moldovan şi Anghel Iordănescu în timpul antrenamentului oficial înaintea partidei România - Elveţia de la EURO 2016
Viorel Moldovan a fost critic la adresa jucătorilor după Lituania – România 1-2. Viorel Moldovan şi Anghel Iordănescu în timpul unui antrenament

Viorel Moldovan a fost critic la adresa jucătorilor după Lituania – România 1-2, însă speră ca lucrurile să se regleze în următorul meci, cel cu Serbia de pe Arena Naţională, programat duminică, de la ora 16:00, pe Arena Naţională. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT