Sport

Viorel Moldovan nu se sperie de startul dificil de sezon al Rapidului: ”Nu mi-aș fi dorit altceva”. Video

Rapid va începe noul sezon din SuperLiga cu o deplasare dificilă pe terenul formației UTA Arad, dar președintele Viorel Moldovan nu își face griji.
01.07.2024 | 17:39
Viorel Moldovan nu se sperie de startul dificil de sezon al Rapidului Nu mias fi dorit altceva Video
Rapid va începe noul sezon din SuperLiga cu o deplasare dificilă pe terenul formației UTA Arad, dar președintele Viorel Moldovan nu își face griji. Sursă foto: Facebook FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT

Giuleștenii încep în forță stagiunea, după deplasarea de la Arad urmează partida cu CFR Cluj de pe teren propriu, un joc la Ploiești cu Petrolul și apoi un duel extrem de dificil cu Sepsi OSK acasă.

Viorel Moldovan, prima reacție după aflarea programului pe care îl are Rapid

În ciuda acestui start de sezon deloc ușor, președintele Viorel Moldovan nu s-a arătat îngrijorat și crede că Rapid va arăta bine încă de la început. El crede că în acest moment mai sunt nevoie de 2-3 transferuri pentru ca lotul să fie complet.

ADVERTISEMENT

”Începem în forță. Avem un program greu, dar de asta ne pregătim, așteptăm competiția cu nerăbdare. Atunci când începe, indiferent de numele adversarului, trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere.

Nu mi-aș fi dorit altceva, până la urmă acesta a fost țintarul pentru noi. Trebuie să fim concentrați, de asta ne-am antrenat și de asta suntem aici în stagiul de pregătire pentru a începe în forță.

ADVERTISEMENT

Per total sunt mulțumit cu transferurile făcute, mai avem de acoperit 2-3 posturi ca să ne putem închide din acest punct de vedere. Căutăm, suntem în discuții cu anumite elemente pentru a le aduce, pe a completa lotul și pentru a crea o echipă cât mai competitivă”, a declarat Moldovan, pentru Rapid TV.

Mulțumit de cum decurge cantonamentul Rapidului

Prezent alături de echipă în stagiul de pregătire din Slovenia, noul președinte al giuleștenilor este nerăbdător să vadă echipa la lucru în partida amicală cu Zaglebie Lubin, programată luni, 1 iulie, de la ora 18:30.

ADVERTISEMENT

”Plouă torențial, asta însemnă belșug, sper să fie belșug pentru Rapid în acest sezon și să ne îndeplinim obiectivele. Cantonamentul decurge corect ținând cont de această perioadă. Avem astăzi un meci amical împotriva unei echipe din Polonia, un adversar puternic, și aștept să-i văd și eu pe jucători la lucru.

Totul a fost perfect până în momentul de față, implicarea este totală. Se pregătesc foarte bine, metodologia a fost schimbată odată cu venirea lui Neil (n.r. – antrenorul Neil Lennon). Se lucrează intens și sper să arătăm cât mai bine la începutul sezonului și pe parcursul acestui campionat”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Moldovan nu poate merge la meciul naționalei de la EURO 2024

Viorel Moldovan regretă faptul că nu poate fi alături de echipa națională a României la întâlnirea cu Olanda din optimile de finală de la EURO 2024, dar le va ține pumnii strânși ”tricolorilor”.

”Este o inițiativă foarte bună să se vadă pe Giulești meciul naționalei României cu Olanda. Chiar salut acest lucru, ne-am implicat din acest punct de vedere pentru a se putea vedea meciul pe Giulești. Sper să fie cât mai mulți suporteri români, să urmărească partida.

Suntem alături de echipa națională, am susținut-o de la fața locului în primele 3 meciuri, dar din păcate mâine nu voi putea fi prezent. Voi susține echipa de aici din Slovenia și voi încerca să transmit energia pozitivă, împreună cu tot lotul de jucători”, a încheiat președintele Rapidului.

ADVERTISEMENT