Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Viorel Moldovan nu vrea să audă de o înțelegere între România și Slovacia. ”Dacă intri pe teren cu gândul de a face egal, vei pierde”

România și Slovacia se întâlnesc în ultima rundă de la Campionatul European din Germania. Un rezultat de egalitate trimite ambele echipe în optimi.
25.06.2024 | 00:36
Viorel Moldovan nu vrea sa auda de o intelegere intre Romania si Slovacia Daca intri pe teren cu gandul de a face egal vei pierde
”Mie, sincer, îmi e frică de aceste lucruri”. Viorel Moldovan nu crede că România ar trebui să joace la egal
ADVERTISEMENT

România este foarte aproape de o calificare istorică în optimile de finală ale Campionatului European din Germania. Elevii lui Iordănescu Jr. au nevoie doar de un punct în meciul de miercuri seara împotriva Slovaciei pentru a obține biletul pentru fazele superioare ale turneului final.

”Mie, sincer, îmi e frică de aceste lucruri”. Viorel Moldovan nu crede că România ar trebui să joace la egal

După rezultatele din Grupa E, s-a vorbit intens despre o posibilă înțelegere între naționala României și cea a Slovaciei pentru un rezultat de egalitate care ar trimite ambele echipe în optimile de finală. În cazul în care acest lucru se întâmplă, România va termina peste slovaci în clasament.

ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului, este de părere că tricolorii ar trebui să înceapă meciul cu un singur gând: victoria. Fostul internațional consideră că rezultatele mari se obțin pe teren, și nu prin înțelegeri. El a declarat:

„Cred că voi fi la Frankfurt și voi susține echipa națională, cum am făcut și la primele două jocuri, cu Ucraina și Belgia. Sper să reușim să ne calificăm. Cred că ne vom califica. Chiar dacă am pierdut cu Belgia, parcursul a fost fantastic. Nu ne așteptam la 3 puncte după primele două meciuri. De noi depinde calificarea și sper să o obținem.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă gândesc la aceste aspecte, important e ca echipa să își facă treaba, nu trebuie să aștepți vreun cadou din partea nimănui. Un egal avantajează pe toată lumea. Ca jucător, tu trebuie să fii concentrat la ce ai de făcut. Mie, sincer, îmi e frică de aceste lucruri.

Când aud toate teoriile astea, mă agasez, nu-mi plac. Eu m-am concentrat la ale mele, când eram fotbalist. Să se concentreze pe treaba lor. Pentru un rezultat de egalitate trebuie să joci la victorie, dacă intri pe teren cu gândul de a face egal, vei pierde”.

ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan așteaptă să vadă la națională fotbaliști de la Rapid

Viorel Moldovan a declarat că își dorește să vadă în viitor la națională cât mai mulți jucători proveniți de la Rapid București. Edi Iordănescu nu a convocat la acest turneu final niciun jucător de la echipa din Giulești.

”Sper să vedem rapidiști la națională din sezonul viitor. Vrem să avem cât mai mulți jucători la echipele naționalei, nu doar la cea de seniori”, a declarat Viorel Moldovan, președintele de la Rapid București.

ADVERTISEMENT

România – Slovacia și Belgia – Ucraina se joacă miercuri de la ora 19. Ambele partide se dispută la aceeași oră pentru ca desfășurarea să nu poată fi influențată. În cazul în care tricolorii evită o înfrângere, se califică în fazele superioare ale EURO 2024.

ADVERTISEMENT
2,05 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X” în meciul Slovacia - România
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici