Fotbal intern

Viorel Moldovan răspunde după ce a fost acuzat că se ocupă doar cu motivarea jucătorilor de la Chindia: „Nu comentez idioțenii”

29.11.2019 | 18:24
Viorel Moldovan raspunde dupa ce a fost acuzat ca se ocupa doar cu motivarea jucatorilor de la Chindia Nu comentez idiotenii
ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan i-a răspuns lui Cătălin Berindean, comentator Look Plus și Sport, care susținea că Francisc Dican este cel care se ocupă de pregătirea Chindiei Târgoviște. Moldovan declară că nu este dispus să comenteze „astfel de idioțenii”, iar informația a fost doar o presupunere a jurnalistului.

Viorel Moldovan, despre cine face echipa la Chindia

Viorel Moldovan a vorbit la conferința de presă dinaintea meciului cu Academica Clinceni despre afirmațiile făcute de Cătălin Berindean, care susținea că fostul mare internațional se ocupă la Chindia doar cu motivarea jucătorilor, în timp ce pregătirea tehnico-tactică este asigurată de Francisc Dican, antrenorul secund al echipei.

ADVERTISEMENT

N-aș vrea să comentez asemenea minciuni. Am discutat cu persoana respectivă și mi-a spus că așa presupunea. Și-a cerut scuze, însă până la urmă a lansat această gogoașă. Dacă stau să-mi pierd energia și să comentez tot felul de idioțenii pe care le comentează unii sau alții. 

De ce spun că este o minciună, pentru că nu a discutat absolut deloc cu Feri. El este colaboratorul meu de-o viață și nu e genul de om să facă anumite afirmații”, a declarat Viorel Moldovan la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

„Echipa o antrenează Feri Dican”

Cătălin Berindean a surprins în timpul emisiunii dedicate meciului CFR Cluj – Chindia Târgoviște, când a susținut că Francisc Dican, secundul lui Viorel Moldovan, este cel care se ocupă de pregătirea jucătorilor echipei.

Echipa o antrenează Feri Dican (n.r. antrenorul secund al Chindiei), tehnic, tactic. Moldovan e cu entuziasmul, focul la ei… Am vorbit cu Feri Dican și mi-a spus anumite lucruri despre Viorel Moldovan. Nu poate fi o soluție pentru echipa națională”, susținea Cătălin Berindean pe 22 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște întâlnește Academica Clinceni în runda a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1, duminică de la ora 16:00, la Ploiești. Înaintea meciului direct, echipa antrenată de Viorel Moldovan este pe locul 10, cu 17 puncte, cu două peste formația lui Ilie Poenaru.