Sport

Viorel Moldovan se amuză de anunțul plecării lui Mirel Rădoi de la echipa națională: „Poate se desființează Federația din cauza asta!”. Exclusiv

Viorel Moldovan, fost component al naționalei României, s-a amuzat de anunțul plecării selecționerului Mirel Rădoi de pe banca „tricolorilor”.
14.10.2021 | 14:45
Viorel Moldovan se amuză de anunțul plecării lui Mirel Rădoi de la echipa națională: „Poate se desființează Federația din cauza asta!”. Exclusiv
Viorel Moldovan se amuză de anunțul plecării lui Mirel Rădoi de la echipa națională: „Poate se desființează Federația, din cauza asta!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

La finalul victoriei României în fața Armeniei, 1-0, din preliminariile CM 2022, selecționerul Mirel Rădoi a anunțat că plănuiește să plece de pe banca naționalei, după meciul retur cu Liechtenstein.

În prezent, România se află pe locul 2 din grupa J, cu 13 puncte obținute după opt meciuri jucate.

Viorel Moldovan se amuză de anunțul plecării lui Mirel Rădoi de la echipa națională

Fostul fotbalist susține că Mirel Rădoi se alintă, după parcursul bun pe care naționala României l-a avut, în ultima perioadă. În același timp, Viorel Moldovan a declarat, în mod ironic, faptul că se teme ca FRF să nu se desființeze, din cauza plecării lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan consideră că Mirel Rădoi nu ar trebui să renunțe la postul de selecționer al României. Însă, dacă acest lucru se va întâmpla, sunt destui antrenori care pot să-l înlocuiască, în opinia fostului component al naționalei.

„Eu cred că se alintă și el. Se răsfață după ultimele rezultate cât de cât pozitive și poziționarea echipei naționale pe locul doi, cu perspective evidente pentru baraj.

ADVERTISEMENT

Dar cred că va rămâne în continuare. Mă rog, poate l-au și deranjat anumite aspecte, el știe ce l-a deranjat și de ce a luat această decizie. Aste este situația. Nimeni nu este de neînlocuit. Pleacă Mirel Rădoi, vine altcineva.

Asta e viața până la urmă. Care e problema? Dacă el a decis așa… el știe mai bine ce vrea să facă. Sunt o grămadă de antrenori capabili să devină selecționeri.

ADVERTISEMENT

Problema ar fi să nu se desființeze Federația, că a plecat Mirel Rădoi. Poate se desființează echipa națională, din cauza asta (n.r. râde). Viața merge înainte și cu Rădoi, și fără Rădoi. Se vor găsi soluții.

Acum, trebuie să scot în evidență un anumit progres, față de debutul acestor preliminarii. Ne-am mai echilibrat puțin și, odată cu ultimele trei jocuri, de luna trecută, am reintrat în calculele pentru obținerea locului doi.

ADVERTISEMENT

Acum, suntem pe locul doi, după victoria cu Armenia. Deci, depinde numai și numai de noi. Dar, pe de o parte, poate așa ar fi corect, să con„tinue și să-și ducă munca la bun sfârșit. Nu sunt atât de panicat, cum poate sunt alții. Se va găsi să vină un selecționer, care să continue munca lui Rădoi”, a declarat Viorel Moldovan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Mirel Rădoi (40 de ani) a fost instalat pe banca naționalei de seniori în toamna lui 2019, după plecarea lui Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik