Fotbal intern

Viorel Moldovan și-a criticat jucătorii după Chindia – FCSB 1-2: ”Astăzi ne-am arătat limita”

20.10.2019 | 23:08
Viorel Moldovan sia criticat jucatorii dupa Chindia  FCSB 12 Astazi neam aratat limita
ADVERTISEMENT

Antrenorul Viorel Moldovan și-a criticat jucătorii după meciul Chindia Târgoviște – FCSB 1-2, din etapa a 13-a, ultima a turului din Casa Pariurilor Liga 1. Fostul internațional crede că elevii săi au arătat prea mult respect vicecampioanei României.

Viorel Moldovan și-a criticat jucătorii după Chindia – FCSB 1-2: ”Am fost destul de timorați și nu am avut personalitate”

”Am început bine, am deschis scorul, dar am fost limitați în exprimare. Am suferit când am avut mingea, am fost destul de timorați și nu am avut personalitate. FCSB e o echipă foarte bună, dar i-am respectat prea mult. Când le dai posibilitatea să controleze jocul, se întâmplă acest lucru. Astăzi ne-am arătat limita. Cel mai mult m-a nemulțumit jocul, ne-am retras foarte mult în jumătatea proprie”, au fost criticile lui Viorel Moldovan pentru jucătorii săi după meciul Chindia – FCSB 1-2.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul nou promovatei a glumit la finalul întâlnirii pe tema unei discuții avute la vestiar cu Harlem Gnohere: ”A fost o presiune mare pe băieți și nu au făcut față. Nu trebuie să uităm acest meci, până la urmă ne-a bătut FCSB. Am discutat cu Gnohere, a venit la noi în vestiar, arată foarte bine din punct de vedere fizic. I-am spus în glumă că nu trebuia să marcheze. Poate reușim să-l împrumutăm la iarnă”.

Jucătorii Chindiei, supărați după înfrângerea cu FCSB

FCSB a învins Chindia Târgoviște, scor 2-1, în etapa a 13, ultima a turului și a urcat pe locul șapte în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. În schimb, portarul nou promovatei, Mihai Aioani, consideră că ”roș-albaștrii” au egalat cu un gol norocos.

ADVERTISEMENT