Fotbal intern

Viorel Moldovan vrea să fie antrenorul FCSB-ului! “Dacă m-ar oferta Gigi, ne-am putea înțelege!”

04.08.2019 | 09:01
Viorel Moldovan vrea sa fie antrenorul FCSBului Daca mar oferta Gigi neam putea intelege

FCSB este în căutarea unui antrenor, toate acestea după ce Bogdan Andone a fost pus de Gigi Becali să își dea demisia la finalul partidei pierdute de vicecampioana României cu Alashkert, scor 2-3, iar Viorel Moldovan a dezvăluit că vrea să fie antrenorul formației roș-albastre și a explicat de ce este sigur că s-ar putea înțelege cu latifundiarul din Pipera.

Viorel Moldovan vrea să fie antrenorul FCSB-ului

Vioren Moldovan și Gigi Becali sunt amândoi zodia rac, iar antrenorul celor de la Chindia Târgoviște crede că s-ar putea înțelege cu Gigi Becali dacă o să fie ofertat de acesta. Fostul internațional român care a preluat-o pe Chindia în iunie 2018 și a promovat-o în Casa Pariurilor Liga 1 nu se teme de modul în care îi tratează afaceristul pe antrenorii care trec pe la FCSB.

„Dacă m-ar oferta Gigi, ne-am putea înțelege. Suntem amândoi în zodia rac. Racii pot colabora între ei. De ce nu? Nu se știe niciodată ce-ți oferă viitorul”, a spus Viorel Moldovan, actualul antrenor al celor de la Chindia Târgoviște, la conferința de presă de la finalul meciului cu CFR Cluj, scor 1-4.

Gică Hagi și Viorel Moldovan se salută înaintea unui meci jucat de Viitorul cu Chindia Târgoviște. Sursă foto: sportpictures.eu
Gică Hagi și Viorel Moldovan se salută înaintea unui meci jucat de Viitorul cu Chindia Târgoviște. Sursă foto: sportpictures.eu

Și Dinamo l-a vrut pe Viorel Moldovan

Înainte să se propună la FCSB, Viorel Moldovan a fost aproape de Dinamo. După ce Eugen Neagoe a suferit un stop cardio respirator în meciul jucat de formația din Ștefan cel Mare cu Universitatea Craiova, scor 0-2, oficialii echipei au fost în căutarea unui înlocuitor și s-au orientat către actualul tehnician de la Chindia Târgoviște, dar “câinii” nu au putut să achite clauza de reziliere în valoare de 100.000 de euro.

Pe lista lui Gigi Becali s-a aflat Devis Mangia, dar latifundiarul din Piper a renunțat la această pistă din motive ce nu țin de fotbal. Walter Zenga, Edi Iordănescu, Cristiano Bergodi și Cristi Pustai sunt ceilalți antrenori care se află în vederile latifudiarului din Pipera, dar echipa va fi condusă de secunzi la meciul cu Astra Giurgiu, iar un principal o să fie numit până la turul cu Mlada Boleslav din turul 3 preliminar al Europa League.