Life

Viorel o vrea înapoi pe Vulpița: ”Lipsește un lucru, Veronica”. Femeia a plecat la Blăgești 

18.07.2020 | 19:02
Viorel o vrea inapoi pe Vulpita Lipseste un lucru Veronica Femeia a plecat la Blagesti
ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru și-a făcut bagajele și a plecat în satul natal din județul Vaslui, dar soțul ei nu este deloc împăcat cu decizia acesteia. Invitat în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, Viorel a mărturisit că este dispus să facă orice pentru a o aduce înapoi la București.

Bărbatul plânge și suspină după Vulpița, transformându-se în ultima perioadă într-un romantic incurabil, așa cum îi place Veronicăi. Acesta a povestit că îmbracă un urs de pluș cu hainele soției sale pentru că vrea să o simtă mai aproape.

ADVERTISEMENT

Nu-i vine să creadă că situația a luat o asemenea întorsură, Vulpița luând decizia radicală de a pleca la Blăgești pentru a fi aproape de fiica sa cu care a început să posteze imagini pe rețelele de socializare. Viorel și-ar dori enorm ca femeia să se întoarcă înapoi la el.

Viorel, dispus să facă orice ca Vulpița să revină în Capitală

„Îmbrac ursul ei cu bluza ei ca să fie a doua Veronica pentru că îi simt lipsa. Am zis că dacă ea nu este, măcar ăsta să fie.

ADVERTISEMENT

Stau aici cu albumul nostru, cu ursul, mi-a lăsat și cerceii ei, lănțișorul, am cumpărat și trandafiri, dar lipsește un lucru: Veronica.

Am găsit și rochia asta, cred că a uitat-o. O pun lângă ursuleț să îi simt prezența”, a povestit Viorel Stegaru în emisiunea prezentată de Mirela Vaida, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Viorel Stegaru a devenit în ultima vreme un romantic incurabil și chiar a povestit cum ar întâmpina-o pe Vulpița la întoarcerea acasă. Acesta a mai spus la „Acces Direct” că vrea să umple patul cu petale de trandafir, semn că iubirea pentru soția sa este una puternică.

Viorel Stegaru, declarație de dragoste pentru soția sa, Vulpița

Bărbatul nu a ezitat să-i facă și o declarație de dragoste, spunând din tot sufletul că-și dorește ca Vulpița să se întoarcă în București pentru a-și relua relația.

ADVERTISEMENT

„Chiar îmi doresc să vină. Fără ea patul este gol și am încercat să-l umplu cu petale de trandafiri, poate așa vine. Veronica, hai înapoi cât mai curând că vezi ce ți-am pregătit, te iubesc mult”, a completat bărbatul din Blăgești.

ADVERTISEMENT