ADVERTISEMENT
Life

Viorel și Rafaelo, împăcarea anului. Au cântat colinde alături de Vulpița

Autor: Raluca Ilie | 03.12.2020 | 23:50
Viorel și Rafaelo, împăcarea anului. Au cântat colinde alături de Vulpița
Viorel și Rafaelo, împăcarea anului. Cei doi au făcut pace și au cântat colinde împreună

Viorel și Rafaelo au făcut pace în final, iar acum, alături de Vulpița, cei doi bărbați se pregătesc pentru Crăciun și au cântat colinde pentru fanii lor de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Rafaelo s-a revăzut cu Vulpița la București, după o lungă perioadă, în care aceasta s-a aflat la Blăgești, iar, ulterior, s-a mutat la Buzău cu soțul ei. Veronica și Rafaelo au făcut un live pe YouTube pentru a le da o nouă veste fanilor.

După ce au cucerit topurile cu piesele lor, Vulpița și Rafaelo au anunțat o nouă colaborare și au cântat în cadrul live-ului lor, iar Viorel le-a fost alături celor doi.

ADVERTISEMENT

Viorel și Rafaelo, împăcarea anului. Cei doi au făcut pace și au cântat colinde împreună

În cadrul unei vizite la București, după ce s-au mutat deja în Buzău, Vulpița și Viorel s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Acces Direct cu Rafaelo, cel alături de care Veronica a lansat piese care au făcut furori în mediul online.

Deși Viorel fost adesea gelos pe Rafaelo din cauza apropierii de soția sa și a avut nenumărate certuri cu Vulpița din acest motiv, bărbatul a decis să facă pace și a petrecut mai mult timp cu fostul concurent Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceștia se pregătesc intens pentru Crăciun și au cântat colinde pentru susținătorii lor care îi urmăresc pe YouTube. După ce s-au așezat toți trei pe canapea, Vulpița, Rafaelo și Viorel au început să fredoneze diverse cântecele de Sărbători.

Deși este însărcinată pentru a doua oară și așteaptă un băiețel, pe care ar dori să îl cheme Radu Constantin, deoarece se va naștere în perioada sărbătorii de Sfinții Împărați Constantin și Elena, Vulpița este pusă pe fapte mari și pregătește noi proiecte pentru fanii ei.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Rafaelo au declarat pe YouTube că își doresc să își surprindă fanii cu un nou proiect muzical de senzație, după ce colaborările lor anterioare s-au bucurat de mult succes.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!