Life

Viorel și Vulpița au luat o decizie radicală. Ce se va întâmpla cu fetița lor. Cei doi soți și-au pus condiții

30.06.2020 | 21:51
Viorel si Vulpita au luat o decizie radicala Ce se va intampla cu fetita lor Cei doi soti siau pus conditii
ADVERTISEMENT

Vulpița Veronica își vrea fetița la București. Aceasta este condiția pe care i-a pus-o lui Viorel pentru a se împăca cu el. Inițial, bărbatul nu a fost prea încântat, dar, într-un final, au ajuns la un numitor comun.

Propunerea a venit din partea Vulpiței care consideră că un copil trebuie să stea mai mult cu părinții lui. Nimeni nu se aștepta la asta din partea femeii.

ADVERTISEMENT

Soții Stegaru o țin din ceartă în ceartă, motivul principal fiind geloziile absurde ale lui Viorel. Colaborarea pe care Vulpița o are cu Rafaelo nu este deloc pe placul soțului.

Vulpița și Viorel Stegaru își aduc fata în Capitală. Ce condiții a pus soțul Veronicăi

Vulpița a anunțat în emisiunea Acces Direct că își vrea fetița la București. Copila a rămas în satul Blăgești, iar ei, paractic, s-au mutat în Capitală de aproape patru luni, de când tot apar la tv.

ADVERTISEMENT

Măcinată de dor, Vulpița i-a propus lui Viorel să o aducă pe micuță în București pentru că așa este normal, ca un copil să petreacă timp cu părinții lui. După mai multe descuții și negocieri, Viorel a acceptat propunerea soție.

”Săptămâna asta promiți că aduci fata la București? Ar fi frumos să o plimbăm pe aici. Copilul trebuie să stea mai mult cu părinții”, a mărturisit Vulpița. 

ADVERTISEMENT

Viorel Stegaru a fost de acord, dar a impus și el o condiție: ”Să vedem, nu pot să fac așa ceva până nu te văd pe tine acasă. ”Dacă te văd cu bagajul, atunci aduc fata, dacă nu, nu”, a spus Viorel la ”Acces Direct”.

Rafaelo i-a readus zâmbetul pe buze Veronicăi Stegaru, după multe zile în care a ținut-o din scandal în scandal cu soțul, Viorel. Artistul a anunțat, printr-un vlog, că i-a cumpărat Vulpiței o mașină în vaoare de câteva mii de euro.

ADVERTISEMENT