Life

Viorel Șipoș de la 3 Sud Est, în doliu. Mama artistului a murit cu o zi înainte de Paște

Viorel Șipoș, unul dintre cei artiștii din formația 3 Sud Est, trece prin momente dureroase. Vedeta a anunțat că și-a pierdut mama chiar înainte de Paște.
25.04.2022 | 16:35
Viorel Sipos de la 3 Sud Est in doliu Mama artistului a murit cu o zi inainte de Paste
Viorel Șipoș de la 3 Sud Est și-a pierdut mama înainte de Paște. Ce a transmis. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a transmis că femeia care l-a adus pe lume a încetat din viață sâmbătă, 23 aprilie, înainte de Paște. Celebrul artist de muzică ușoară a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a lăsat un mesaj emoționant.

Viorel Șipoș de la 3 Sud Est și-a pierdut mama înainte de Paște. Ce a transmis

Viorel Șipoș a dezvăluit că nu traversează tocmai o perioadă bună, sărbătorile pascale fiind umbrite de moartea mamei sale. Vedeta a dezvăluit momentele dureroase prin care trece, postând în același timp o imagine de doliu.

ADVERTISEMENT

„Drum lin către îngeri mamă!”, este mesajul transmis de cântăreț pe pagina de Facebook, unde a primit numeroase condoleanțe de la cei care-l urmăresc.

Muzicianul din trupa 3 Sud Est nu a oferit amănunte despre pierderea suferită. Mama artistului din Constanța, Maria, a încetat din viață cu o seară înainte de Paște, chiar de Învierea Mântuitorului Iisus Hristos.

ADVERTISEMENT

Viorel Șipoș nu este singurul din trupă care și-a pierdut mama

Acesta nu este singura tragedie a formației din Constanța. Din păcate, niciunul dintre artiști nu mai are în viață cea mai dragă ființă, mama. Mihai Budeanu și-a pierdut figura maternă în urmă cu mai bine de un an.

Mama cântărețului a murit pe 22 ianuarie 2021, în timpul pandemiei de coronavirus, când multe dintre spitalele românești erau concentrate pe virusul din China.

ADVERTISEMENT

„A intrat în stop cardiorespirator. Avea diabet, a fost și perioada aceea în care toate spitalele erau pentru pacienții Covid, iar toți cei bolnavi cu inima și diabetul au avut de suferit. În ziua respectivă s-a simțit slăbită.

Avea 69 de ani. Eu o duceam și o internam cam de două ori pe an. Situația s-a agravat, o programasem la particular, însă nu a mai ajuns la clinică”, a mărturisit Mihai Budeanu, notează capital.ro.

ADVERTISEMENT

Totodată, mama lui Laurențiu Duță, Ioana, a murit în urmă cu aproximativ 4 ani, în 2017. Femeia a avut probleme de sănătate și fusese internată în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

ADVERTISEMENT
Tags: