Life

Viorel Stegaru, ieșire nervoasă în direct. Nici Mirela Vaida nu l-a putut stăpâni. Dezvăluirea făcută de Rafaelo: „Mi-a cerut 50 de milioane”

17.06.2020 | 19:04
Viorel Stegaru iesire nervoasa in direct Nici Mirela Vaida nu la putut stapani Dezvaluirea facuta de Rafaelo Mia cerut 50 de milioane
ADVERTISEMENT

Viorel Stegaru nu este foarte încântat de prietenia pe care a legat-o soția lui, Veronica, cu Rafaelo, mai ales că aceștia au început deja filmările pentru o nouă melodie, intitulată Sushi și Maki.

Viorel Stegaru, criză de nervi la Acces direct

Bărbatul acuzat că își bate nevasta a făcut o criză de nervi în direct, întrerupând-o în repetate rânduri pe moderatoarea emisiunii, Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

Aceasta l-a oprit de mai multe ori, însă Viorel nu s-a putut potoli și a vorbit peste ea, spunând că este foarte nemulțumit de lucrurile pe care le postează Rafaelo, partenerul de scenă al Vulpiței, despre el pe rețelele de socializare.

„Rafaelo a făcut un live. S-a adresat la persoana mea și este urât ce a spus. Mi-a zis că sunt nu știu ce biciclist”, a spus exttem de iritat Viorel.

ADVERTISEMENT

Rafaelo: „Viorel mi-a cerut 50 de milioane”

Intrat în platou, Rafaelo a ascultat toate nemulțumirile bărbatului din Blăgești și i-a mărturisit, ironic, că nu știa că este interzis să vorbească despre el. La rândul său, Rafaelo a avut de făcut câteva acuzații la adresa lui Viorel. Acesta a spus că dacă ar spune tot ce știe, i-ar fi rușine să mai iasă din casă, dar că nu vrea să îi facă rău.

„Când l-am întrebat pe Rafaelo dacă filmează, mi-a zis că nu”, i-a spus Viorel.

Rafaelo a venit apoi cu o acuzație extrem de dură la adresa lui Viorel: „Știți ce a făcut domnul Viorel? M-a sunat ieri și mi-a zis ceva incredibil. Eu nu prea îi răspundeam de obicei, dar ieri i-am răspuns. Mi-a cerut 50 de milioane, un fel de acord să poată filma Veronica cu mine”.

ADVERTISEMENT

Mirela a intervenit repede încercând să aplaneze conflictul, mai ales că modul destul de agresiv în care a vorbit Viorel nu cade tocmai bine, mai ales după dezvăluirile făcute de Emiliana Burghelea.

„O să vorbesc eu cu cineva după emisiune. Nu-mi place asta”, a spus Viorel, la care Mirela a intervenit: „Lasă ce faci tu după emisiune. Spune acum ce ai de spus, Viorele”.

ADVERTISEMENT