Life

Viorel Stegaru, pe punctul de a-și lovi soția la Acces Direct. Mirela Vaida l-a dat afară din emisiune

18.05.2020 | 20:04
Viorel Stegaru pe punctul de asi lovi sotia la Acces Direct Mirela Vaida la dat afara din emisiune
ADVERTISEMENT

Transformarea incredibilă a Vulpiței din ultima perioadă l-a scos din minți pe soțul ei, Viorel Stegaru, care a răbufnit în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 fiind pe punctul de a-și lovi soția. Prezentatoarea Mirela Vaida a liniștit apele și l-a dat afara pentru a se calma.

Soția Vulpița din ce în ce mai sexy. Soțul, gelos din cale afară

Rochiile sexy și mulate, unghiile și coafura făcute la salon, dar și machiajul sunt motive de gelozie pentru Viorel Stegaru, partenerul soției Vulpița, femeia din județul Vaslui care a ajuns să fie cunoscută după aparițiile repetate la Acces Direct. Puțin a lipsit ca bărbatul să o lovească pe cea alături de care are și un copil.

ADVERTISEMENT

Viorel nu s-a mai putut stăpâni, amenințându-și soția la postul de televiziune. Acesta a tunat și a fulgerat țipând în gura mare că îi va smulge genele Vulpiței, însă Mirela Vaida a fost pe fază și nu a lăsat uraganul să se dezlănțuie Viorel Stegaru fiind rugat să părăsească platoul de filmare pentru a se calma.

„Viorel, ia ieși afară. Ieși acum afară, până număr la trei. Te rog să ieși acum afară! Să ne liniștim un pic”, i-a spus prezentatoarea lui Viorel care s-a ridicat imediat și a plecat în camera de protocol, informează spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Aparițiile sexy ale Vulpiței, motiv de gelozie pentru Viorel Stegaru

Veronica Stegaru nu mai este de mult fata timidă din Blăgești, județul Vaslui, care a apărut pe micile ecrane fiind acuzată că și-a înșelat soțul. Soția Vulpița, așa cum a ajuns să fie cunoscută, s-a transformat uimitor ajungând să fie de nerecunoscut.

Femeia poartă haine care-i pun în valoare silueta, în timp ce machiajul îi scoate în evidență trăsăturile. Nu de puține ori fanii nu am mai recunoscut-o.

ADVERTISEMENT

Pe cât de frumoasă a devenit în ultima vreme Vulpița, pe atât de nemulțumit este soțul acesteia, Viorel. Bărbatul refuză să vadă transformarea partenerei sale de viață, de multe ori amenințând că îi rupe hainele, genele sau unghiile.

„Nu mă interesează! Mâine seară, după emisiune, nu știu ce face… Și gene și unghii… Să dispară! Eu, dacă știam de ieri ce face, opream totul!”, a spus Viorel Stegaru.

ADVERTISEMENT

„Asta e mutilare. Poate fi, Doamne ferește, caz penal. Vezi ce faci! Roagă-te ca astea să fie singurele păcate ale Veronicăi de acum încolo”, i-a mai spus Mirela Vaida lui Viorel.

ADVERTISEMENT