Life

Viorel Stegaru s-a lansat în muzică. Soțul Vulpiței și-a unit forțele cu sosia Irinei Loghin

04.09.2020 | 23:10
Viorel Stegaru sa lansat in muzica Sotul Vulpitei sia unit fortele cu sosia Irinei Loghin
ADVERTISEMENT

Viorel Stegaru îi calcă pe urme soției sale, Vulpița. Bărbatul din Blăgești, județul Vaslui, s-a lansat de curând în industria muzicală, după ce și-a unit forțele cu sosia Irinei Loghin, o cântăreață de muzică populară din Vâlcea pe nume Ana Ciulpan.

Prima melodie interpretată de Viorel a avut premiera în urmă cu numai câteva ore, chiar în emisiunea care i-a făcut celebrii pe Viorel și Veronica Stegaru.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți au mărturisit în show-ul de la Antena 1, Acces Direct, că se așteaptă ca piesa să urce cât mai repede în topurile muzicale, asemenea și celorlalte melodii lansate de Vulpița împreună cu Axinte, respectiv Rafaelo.

Viorel și Vulpița, o nouă melodie. Cu cine s-au „aliat” de data asta

Artiștii speră ca prin ritmurile piesei populare să atragă foarte mulți fani de partea lor, mai ales că Ana Ciulpan nu este tocmai o artistă străină.

ADVERTISEMENT

Așadar, așteptarea a luat sfârșit pentru urmăritorii soților din județul Vaslui, melodia strângând în numai 5 ore peste 15.000 de vizualizări.

Melodia îi are în centrul atenției pe Viorel și Ana Ciulpan, artista de muzică populară din Vâlcea, confundată adesea cu celebra Irina Loghin. Veronica Stegaru nu lipsește din videoclip, dar cu toate acestea nu cântă alături de soțul ei și artistă.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Steagru, în costum popular, în cel mai recent videoclip

Filmările au avut loc într-un cadru de poveste, undeva în natură, cei doi fiind îmbrăcați în costume populare. Vulpița a rupt gura târgului cu ținuta purtată în videoclipul „Tuga” unde poate fi observată purtând o fustă roșie, fotă de aceeași culoare, ținuta fiind accesorizată cu un șiraj de perle.

La rândul său Viorel, s-a asortat cu frumoasa sa soție. Acesta s-a îmbrăcat în alb din cap până-n picioare, singura pată de culoare fiind vesta, roșu cu negru. În picioare a purtat cizme negre.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bărbatul din Blăgești poate fi observat având un brâu în aceeași nuanță cu vestimentația soției. Aceștia s-au asortat în ton cu ritmurile melodiei care se așteaptă să fie extrem de apreciată de fanii lor din mediul online.

Veronica și Viorel Stegaru, în costume populare
Veronica și Viorel Stegaru, în costume populare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT