News

Viorica Dăncilă abia așteaptă să devină bunică: ”Îmi doresc enorm un nepoțel!” Ce spune fostul premier despre noua iubită a fiului ei

Weekend-ul trecut, Viorica Dăncilă a fost nașă de botez pentru Maya Ecaterina. Fostul premier a declarat pentru FANATIK că abia așteaptă să ajungă în postura de bunică.
07.09.2021 | 10:57
Viorica Dăncilă a făcut cunoștință cu Ana, noua iubită a fiului ei
ADVERTISEMENT

Fost premier al României în perioada 29 ianuarie 2018 – 4 noiembrie 2019 și candidat la alegerile prezidențiale din 2019 din partea PSD, când  a ajuns în turul II, Viorica Dăncilă este din primăvara acestui an consultant pe strategie al guvernatorului BNR Mugur Isărescu.

”Prin natura funcției mele, nu vă pot declara nimic despre situația politică actuală. Eu m-am autosuspendat din PSD. Ca privire generală și neutră, nu pot însă să nu remarc cu tristețe că nu văd deloc interesul pentru România sau pentru români în actualul tablou politic, ci doar o goană după funcții, în care interesul unui partid sau altul primează”, a punctat Viorica Dăncilă pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă: ”Cred că orice mamă din lume se visează bunică la un moment dat!”

În schimb, fostul prim-ministru a vorbit deschis despre o ipostază în care și-ar dori să se vadă cât de curând, cea de bunică. ”Da, îmi doresc enorm un nepoțel, cred că orice mamă din lume se visează și bunică la un moment dat!”, a declarat Viorica Dăncilă pentru FANATIK.

De altfel, vinerea trecută, Viorica Dăncilă și soțul ei, Cristinel, au fost nași de botez pentru micuța Maya. ”A fost o binecuvântare să o țin în brațe pe Maya-Ecaterina, la creștinarea ei. Bine ai venit în această lume, draga noastră! Să-ți fie viața plină de bucurii, zâmbete și oameni frumoși”, a descris Viorica Dăncilă fotografiile postate de la eveniment.

ADVERTISEMENT

Cum Victor, fiul ei, este implicat de curând într-o nouă relație sentimentală, Viorica Dăncilă a povestit pentru FANATIK cum a decurs întâlnirea cu Ana.

”Victor e băiat mare, știe că sunt alături de el în orice situație. Da, mi-a prezentat-o pe noua lui prietenă, mi-a făcut mare plăcere să o cunosc. El are drumul lui în viață, știe să și-l creioneze singur, iar noi, părinții, îl susținem din toate punctele de vedere”. 

ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă: ”Victor știe cât îmi doresc un nepoțel, nu mai e nevoie să i-o spun!”

”Victor știe cât de mult îmi doresc eu un nepoțel, nu mai este nevoie să îi spun. Dar doar el va decide asta, când va fi deveni tată, eu niciodată nu voi interveni, e un om responsabil și pe picioarele lui”, a încheiat Viorica Dăncilă.

Băiatul Vioricăi Dăncilă a fost căsătorit vreme de 4 ani, până în 2019, cu Elena, consilier juridic la Primăria Sectorului 5 București, de care s-a despărțit discret. Traseul profesional al lui Victor Dăncilă (31 de ani) a început cu rolul de specialist în probleme de mediu la OMV, după care s-a transferat la Curtea de Conturi, în funcția de consilier.

ADVERTISEMENT

Victor a fost adoptat de Viorica Dăncilă

Victor Dăncilă a fost adoptat imediat după Revoluția din decembrie 1989. Provenit dintr-o familie fără posibilități, în care erau 7 copii, Victor a fost adoptat de Viorica Dăncilă când aceasta avea 26 de ani și era profesoară la un liceu din Videle (județul Teleorman).

”Îmi voi apăra copilul, pentru că orice mamă din această lume își apără puiuțul (…) V-am spus: nu cred că am făcut ceva greșit. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, fără nicio ezitare aș face la fel. El a văzut articolul (n.r. reportajul care dezvăluia adopția) și seara l-am rugat să vină la mine. Victor încerca să mă încurajeze mai mult el pe mine. L-am văzut că era supărat, dar el mă sprijinea pe mine”, a declarat Viorica Dăncilă la apariția în presă a informației că Victor a fost adoptat.

 

ADVERTISEMENT