News

Viorica Dăncilă, la cuțite cu cei de la ALDE: „Noi suntem PSD, nu partidul răzgândacilor”

30.08.2019 | 15:38
Viorica Dancila la cutite cu cei de la ALDE Noi suntem PSD nu partidul razgandacilor

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a avut un mesaj etrem de dur la adresa foștilor colegi de alianță de la ALDE. Premierul a vorbit la Școala politică de vară a Organizației Femeilor Social Democrate de la Mamaia și și-a asigurat colegii prezenți la eveniment de faptul că nu va răspunde niciodată șantajului partidului lui Tăriceanu.

Viorica Dăncilă, mesaj războinic pentru ALDE

Viorica Dăncilă s-a arătat extrem de montată în luta contra celor de la ALDE: „Dacă eu pot să lupt şi pot ajunge în toate judeţele ţării, un preşedinte de organizaţie trebuie să ajungă în fiecare localitate. Nu le cer să facă decât ceea ce văd că facem noi la conducerea PSD, să lupte la fel ca noi. Nu mai vreau ca la Comitetul Executiv să aud discuţii ‘rămânem la guvernare, nu rămânem la guvernare’. Noi suntem PSD, nu partidul răzgândacilor.”

Premierul a ținut să precizeze care sunt diferențele dintre ea și alți oameni din politică: „Altora le-a fost teamă. Unor bărbaţi, care acum critică PSD şi preşedintele PSD, le-au tremurat genunchii la prima adiere. Eu am rezistat şapte luni fără să mă clatin. Alţii şi-au dat demisia pe Facebook şi acum ne dau lecţii. Eu am spus categoric ‘nu’, pentru că sunt un om responsabil, pentru că ţara are nevoie de responsabilitate, pentru că nu am vrut să dezamăgesc oamenii care au crezut în noi, pentru că sunt prima femeie prim-ministru şi nu am voie să greşesc, pentru că greşeala mea se va imputa tuturor femeilor care vor candida de acum încolo”, a mai spus premierul.

Viorica Dăncilă, atac la ALDE pe care i-a numit „răzgândaci”
Viorica Dăncilă, atac la ALDE pe care i-a numit „răzgândaci” *foto: facebook

Viorica Dăncilă nu renunță la candidatura la prezidențiale

Viorica Dăncilă că nu renunță la candidatura pentru alegerile prezidențiale: „Voi candida la alegerile prezidenţiale. Am văzut oameni de stat care spun acum: ‘Dacă Viorica Dăncilă cedează, facem din nou o alianţă’. Cel care a trădat o dată, va trăda mereu. Eu nu cred în trădători, în cei care trădează, pentru că aşa s-au obişnuit şi aşa vor continua. Dacă într-adevăr voiau să ne susţină, aveau bună credinţă, spuneau: ‘Susţinem PSD, pentru că este singura variantă la ora actuală’. Vom continua negocierile, vom vedea ce se întâmplă”, a arătat Viorica Dăncilă.