News

Viorica Dăncilă, anunț ferm despre dezbaterea lui Klaus Iohannis! „Mă gândesc să merg”

19.11.2019 | 09:18
Viorica Dăncilă, anunț ferm despre dezbaterea lui Klaus Iohannis! „Mă gândesc să merg”
Viorica Dăncilă spune că vrea să meargă la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă a făcut un anunț ferm despre dezbaterea lui Klaus Iohannis! Fostul premier al României a transmis că se gândește să meargă și ea. Vă reamintim că dezbaterea este organizată marţi de staff-ul PNL la Biblioteca Centrală Universitară și la ea au fost invitați mai mulți jurnaliști și analiști politici. “Nu este un candidat care fuge după celălalt candidat, ci este un candidat care fuge de celălalt candidat pentru că eu am toată deschiderea pentru această dezbatere.

Viorica Dăncilă, anunț ferm despre dezbaterea lui Klaus Iohannis!

Este o datorie pe care o avem, atât eu cât și Klaus Iohannis, în fața cetățenilor, o responsabilitate, un act de normalitate”, spus Viorica Dăncilă, la TVR. Candidata social democraților la alegerile prezidențiale nu s-a oprit aici și a acuzat în termeni duri echipa de campanie a liberalilor. „Am văzut mesajele date de președinte, am văzut mesajele date de ceilalți din jurul președintelui.

ADVERTISEMENT

Mesaje foarte urâte, ajungând până la jigniri, pentru că oamenii slabi întotdeauna jignesc pentru că nu au argumente, dar eu voi lua în calcul ambele variante. Nu mă vedeți pe mine îmbrâncindu-mă cu cineva sau făcând lucruri de genul acesta pentru că eu întotdeauna am respectat pentru că știu că respectul impune respect”, a adăugat Dăncilă.

Iohannis, pas unei dezbateri

Trebuie specificat că actualul șef de stat, Klaus Iohannis a transmis că nu va participa la o dezbatere cu contracandidatul său, Viorica Dăncilă pentru că aceasta reprezintă un “partid nereformat care a atacat românii în stradă şi a tolerat permanent atacuri xenofobe de cea mai joasă speţă“. Mai mult de atât, Iohannis a specificat că Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea organizată de liberali la SNSPA

ADVERTISEMENT

“Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper, despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie”, a afirmat, luni, Iohannis.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri