ADVERTISEMENT
News

Viorica Dăncilă anunţă că va organiza un referendum pentru a elimina imunitatea preşedintelui României

Autor: Daniel Scripcaru | 15.11.2019 | 21:40
Viorica Dăncilă anunţă că va organiza un referendum pentru a elimina imunitatea preşedintelui României
Viorica Dăncilă promite un referendum pentru suspendarea imunității președintelui României. Sursa foto: perol.ro

Viorica Dăncilă a început și ea în forță campania electorală pentru turul doi al alegerilor prezidențiale! Candidatul Partidului Social Democrat a venit cu o promisiune surprinzătoare, care este și un atac la contracandidatul său, Klaus Iohannis!

ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă promite un referendum pentru suspendarea imunității președintelui României

Prezidențiabilul PSD a amintit de faptul că președintele Klaus Iohannis a promis în 2014 că va renunța la imunitate, imediat cum va ajunge la Cotroceni, fapt care nu s-a întâmplat. Acum, Viorica Dăncilă a spus că va organiza un referendum, dacă va câștiga alegerile prezidențiale!

Viorica Dăncilă a precizat că în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale din data de 24 noiembrie, va organiza ea un referendum pentru renunțarea la imunitatea prezidențială.

ADVERTISEMENT

”Aș realiza eu promisiunea pe care a făcut-o în 2014 Klaus Iohannis”

„Voi iniția un referendum astfel încât președintele României să nu mai aibă imunitate. Cred că acest lucru este foarte important și aș realiza eu promisiunea pe care a făcut-o în 2014 Klaus Iohannis. Așa cum am fost premier un an și nouă luni și nu am avut imunitate, consider că președintele României nu trebuie să aibă imunitate”, a precizat Dăncilă.

Candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dancilă, a mai lansat o provocare pentru Klaus Iohannis! Aceasta i-a cerut vineri lui Klaus Iohannis să vină cu o listă a omologilor săi cu care a discutat pentru ca România să câștige un loc de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU.

ADVERTISEMENT

„Cu cati omologi de-ai sai a vorbit pentru a deveni membri nepermanenti in Consiliul de Securitate ONU? A facut vizite externe din care a venit cu o sapca si cu niste poze (…) Trebuie sa isi asume politica externa si cand e bine si cand nu e bine. Nu am vazut nicio realizare pe plan extern a candidatului Iohannis. Ii solicit sa vina cu o lista cu omologii sai cu care a vorbit ca Romania sa fie in Consiliul de Securitate ONU. Nu stiu daca a vorbit cu cateva persoane”, a precizat Viorica Dăncilă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!