News

Viorica Dăncilă, apariţie surprinzătoare la Tulcea! Nu a mai fost văzută îmbrăcată aşa. FOTO

08.04.2019 | 10:35
Viorica Dancila aparitie surprinzatoare la Tulcea Nu a mai fost vazuta imbracata asa FOTO

Viorica Dăncilă a luat parte luni dimineața la inaugurarea oficială a Bursei de Pește de la Tulcea. Premierul României a avut o apariție surprinzătoare, iar vestimentația ei a atras toate privirile. Șefa Executivului a purtat o pereche elegantă de pantaloni, o alegere inedită, ținând cont că ea este văzută adesea în rochii. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO).

Ce vizite face în Tulcea premierul Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă are o agendă încărcată de mai multe vizite luni, 8 aprilie. De la ora 10.00, ea a participat, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, la inaugurarea oficială a Bursei de Pește din Tulcea, un obiectiv finanțat din Fondul European de Pescuit.

La ora 13.00, premierul are pe agendă o participare la inaugurarea noului sediu al Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea (județul Tulcea) al Gărzii de Coastă. Viorica Dăncilă va fi însoțită în această vizită de ministrul Carmen Dan, conform unui anunț al Guvernului României.

Viorica Dăncilă a purtat pantaloni la vizita efectuată în Tulcea

Viorica Dăncilă a avut o agendă încărcată

Turul în Tulcea al șefei Executivului se încheie odată cu vizita efectuată la lucrările podului suspendat de peste Dunăre din zona Jijila, unde va participa și ministrul Transporturilor Răzvan Cuc. Duminică, premierul a luat parte la o ceremonie aniversară organizată cu împlinirea a 15 ani de la aderarea României la NATO, unde a făcut și o gafă în discurs.

Totodată, prim-ministrul a transmis duminică un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor, în care a explicat că această zi este un omagiu adus victimelor rome ale Holocaustului din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, dar și un motiv de bucurie pentru această comunitate.

“Este prilejul să reflectăm la contribuţia valoroasă pe care concetăţenii noştri de etnie romă au avut-o şi continuă să o aibă la dezvoltarea societăţii româneşti, să preţuim încă o dată zestrea valorilor culturale ale etniei rome, păstrată nealterată, şi să apreciem realizările extraordinare ale intelectualilor, artiştilor, activiştilor romi şi ale altor membri ai comunităţii”, a mai transmis Viorica Dăncilă, în mesajul său.