News

Viorica Dăncilă concurată de subalterna ei! Grațiela Gavrilescu a marcat decisiv cu ultima apariție

20.04.2019 | 19:03
Viorica Dancila concurata de subalterna ei Gratiela Gavrilescu a marcat decisiv cu ultima aparitie

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, apariție șic la un eveniment legat de mediu! Vicepremierul are mereu grijă să fie asortată, iar la Festivalul Ariilor Naturale Protejate i-a ieșit de minune. Ministrul Mediului a venit îmbrăcată într-un deux-pièces de culoare albastru regal, accesorizat cu o eșarfă turcoaz cu alb și pantofi negri din piele, model clasic.

Grațiela Gavrilescu, apariție foarte șic la un eveniment

Pe unghii se vedea manichiura proaspătă, cu ojă roșie cu sclipici, inele din aur și argint, iar în urechi și-a pus cercei cu perle. Ceasul este de marcă, elegant și scump. Și ochelarii sunt spectaculoși, iar tocul de ochelari este din piele de crocodil, scrie click.ro.

Știe să se facă remarcată atât în Guvern, dar și la evenimentele la care participă. Este vicepremierul României, adică imediat după premerul Viorica Dăncilă, alături de Daniel Suciu (ministrul dezvoltării) și de Viorel Ștefan.

Gratiela Gavrilescu
Gratiela Gavrilescu a purtat un deux-pieces albastru regal

Ministrul Mediului, așteptat cu explicații legate de taxa auto

Pe ministrul Mediului o cheamă, în buletin, Grațiela Leocadia Gavrilescu și are 52 de ani. Prenumele foarte rar întâlnit se pare că vine din limba greacă și înseamnă ”luminos, strălucitor”. Ministrul nu vine însă mereu cu vești tocmai plăcute.

Reprezentantul Guvernului este așteptat cu sufletul la gură de întreaga suflare a șoferilor din România să vină cu detalii legate despre noua taxă auto. În luna ianuarie, Gavrilescu a declarat că un proiect privind înlocuirea timbrului de mediu nu este încă finalizat, dar că nu are în vedere o nouă penalitate sau o nouă taxă de înmatriculare pentru cei care vor să-şi cumpere o maşină second hand, ci doar ”să respirăm un aer mai curat”.

Maşinile cu norme de poluare Euro 2, 3 sau 4 ar putea fi taxate în funcţie de emisii. Ministrul a mai spus că vor fi trei criterii în funcţie de care va fi stabilită noua taxă: capacitatea cilindrică a autovehicului, norma de poluare şi cantitatea de emisii de dioxid de carbon a maşinii. O altă declaraţie despre noua taxă a venit de la preşedintele Asociației Societăților de Service Auto Independente (ASSAI) care a spus că aceasta se va aplica tuturor proprietarilor de autovehicule, indiferent dacă au achitat sau nu timbrul de mediu sau orice altă taxa auto la maşină.