News

Viorica Dăncilă crede ca PSD va câștiga alegerile prezidențiale: “Și Iohannis a plecat cu 20%”

06.07.2019 | 08:36
Viorica Dancila crede ca PSD va castiga alegerile prezidentiale Si Iohannis a plecat cu 20

În timp ce sociologii și analiștii politici din România dau șanse slabe PSD să ajungă chiar și în turul doi, premierul Viorica Dăncilă are convingerea că partidul își va impune candidatul la Cotroceni făcând comparație cu faptul că președintele Klaus Iohannis a pornit de la 20% în sondaje înainte să câștige primul mandat, în 2014.

Viorica Dăncilă ia țara la pas. Ce le-a promis aleșilor locali

În urma vizitelor efectuate în Brăila, Galați și Tulcea, președintele PSD a observat că membrii partidului sunt mai implicați ca niciodată pentru următorul set de alegeri. Conform premierului, liderii locali au asigurat-o că se vor zbate mai mult decât pentru alegerile europarlamentare.

Dăncilă a stat de vorbă cu aleșii locali despre problemele pe care le au în administrația locală, despre cum să se poată implementa programul de guvernare la nivel local, dar și ce strategie trebuie să abordeze partidul pentru a recâștiga încrederea electoratului.

Premierul României promite să ajungă în toate județe țării. Sursa foto: libertatea.ro

Dăncilă are încrederea că PSD va câștiga alegerile prezidențiale, deși pornește de la 22%

Dăncilă a promis că va ajunge în perioada următoare în toate județele României și a spus că îi va asculta pe toți oamenii, indiferent de nemulțumirile pe care aceștia le au. Președintele PSD a mai spus că va anunța în curând numele candidatului la alegerile prezidențiale. Sondajul pe care l-a comandat partidul este aproape gata, a declarat Viorica Dăncilă în fața presei.

„Ştiu că mulţi vor spune: bine, bine, dar aţi avut 22 la sută. Avem precedentul, şi domnul preşedinte Iohannis a plecat de la 20 la sută la alegerile europ… alegerile prezidenţiale. Şi noi, prin implicare, unitate, un alt mod de abordare, apropierea de cetăţeni, o prioritizare a obiectivelor de investiţii pe fiecare judeţ în parte, cred că pot avea ca rezultat câştigarea alegeilor prezidenţiale”, a declarat Viorica Dăncilă după vizitele efectuate în sud-estul României, scrie știrileprotv.ro.