Viorica Dăncilă, critici pentru protestatarii anti PSD: “Oameni slabi. Oare sunt așa ușor de cumpărat”

Claudiu Ilie   
în Hotnews
17/05/2019, 15:45
Viorica Dăncilă, critici pentru protestatarii anti PSD: “Oameni slabi. Oare sunt așa ușor de cumpărat” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a vorbit despre protestatarii anti-PSD

Premierul Viorica Dăncilă pare că s-a săturat să tot fie întâmpinată de protestatarii anti-PSD pe unde se duce în țară, așa că a ales să vorbească despre acest lucru. Viorica Dăncilă se declară surprinsă că mereu i se scandează ”Hoții”, iar premierul spune că nu a furat nimic, niciodată în viața ei.

Viorica Dăncilă a vorbit despre protestatarii anti-PSD

Prim-ministrul Viorica Dăncilă spune despre protestatarii anti PSD că sunt oameni slabi, care nu au niciun proiect și nimic de spus și sunt persoane slabe, pentru că violența este atributul oamenilor slabi, iar cu timpul ei vor fi izolați de ceilalți. Viorica Dăncilă a fost întrebată la Zalău ce spune depre protestatarii anti-PSD.

”Deja am văzut că este un plan. Întâlnim aceiași oameni în mai multe zone. Stau și mă gândesc – oare sunt așa de ușor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor, chiar nu se gândesc cât de rău ne fac ca imagine?”, a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a vorbit despre protestatarii anti-PSD
Viorica Dăncilă spune ca protestatarii anti-PSD sunt oameni slabi

Viorica Dăncilă: ”Nu am furat în viața mea nimic”

“Dacă nu aveam deschidere către dialog, dacă nu voiam să găsim soluții, îi înțelegeam și spuneam că nimeni nu vrea să discute cu ei. Dacă aveau anumite preocupări, anumite probleme la care voiau soluții din partea Guvernului îi înțelegeam, dar această atitudine pe mine mă uimește – să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să țipi … Nu am furat în viața mea nimic! Aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi, ca țară”, a mai susținut premierul.

Vioricăi Dăncilă a tras o concluzie contondentă despre protestatarii care o întâmpină peste tot prin țară. “Consider că această violență arată că nu au nimic de spus și sunt oameni slabi. Nu sunt specifici pentru țară și cred că oamenii cu timpul îi vor izola”.

Și la Zalău, Viorica Dăncilă a fost așteptată de aproximativ 200 de protestari, care au mers la Prefectură, scrie Ziarul de Sălaj. Unul dintre ei avea o coroană funerară, iar ceilalți aveau mesaje împotriva PSD, dar și a premierului României, Viorica Dăncilă.

Închide ×