News

Viorica Dăncilă, cu picioarele la vedere! Rochia care a captat atenția la nunta Olguței Vasilescu. FOTO

31.03.2019 | 23:40
Viorica Dăncilă, ținută specială pentru nunta Liei Vasilescu! Premierul a avut picioarele la vedere

Viorica Dăncilă a surprins la nunta Liei Olguța Vasilescu făcându-și apariția într-o rochie scurtă în față și lungă în spate, cu puțină trenă. Premierul României a ajuns la petrecerea proaspetilor miri la orele 20:00, în cursul zilei de sâmbătă. Aceasta a ieșit repede din automobilul cu care a ajuns la locația stabilită și a urat doar „casă de piatră” acestora, fără alte declarații ).

Viorica Dăncilă, apariție surprinzătoare la nunta Liei Olguța Vasilescu!

La eveniment au fost așteptate pest 500 de persoane.  Viorica Dăncilă și-a făcut apariția la Riviera Balroom la orele 20:00. Localul ales de către Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se află în comuna Ișlanița, în județul Olt. Întrebată de jurnaliști ce le urează mirilor, aceasta a răspuns: „casă de piatră”. Proaspeții miri s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile în ziua de Dragobete, iar acum s-au cununat și religios.

„Sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari,  conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi. Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a precizat mirele Claudiu Manda, despre persoanaele ajunse la petrecere.

Viorica Dăncilă, apariție la nunta Liei Olguța Vasilescu
Viorica Dăncilă, apariție la nunta Liei Olguța Vasilescu și a lui Claudiu Manda

“O să încercăm bineînțeles să păstrăm tradiția”

„Nu cred că se lasă Olguța furată. Aici e marea problemă. O să încercăm bineînțeles să păstrăm tradiția. O să fie o surpriză, o să apară în presă ce îi cerem lui Claudiu și sunt sigur că o să dea chiar și mai mult. E un eveniment care ne unește. Am lăsat deoparte orice pentru aceste evenimente”, a declarat Codrin Ștefănescu despre tradiția nunților românești pe care vrea să le păstreze și la evenimentul celor doi miri.