News

Viorica Dăncilă felicită România U 21 după victoria cu Anglia de la EURO 2019! Mesajul premierului

21.06.2019 | 22:07
Viorica Dancila felicita Romania U 21 dupa victoria cu Anglia de la EURO 2019 Mesajul premierului

Premierul Viorica Dăncilă se pare că a văzut meciul incredibil câștigat de naționala României sub 21 de ani în fața Angliei! Prim-ministrul a postat pe Facebook imediat un mesaj prin care îi felicită pe fotbaliștii care au obținut o victorie istorică! România a învins Anglia cu scorul de 4-2.

Viorica Dăncilă felicită România U 21 după victoria cu Anglia

”Felicitări echipei României pentru meciul fabulos din această seară! Mulțumim, România U21! Sunteți dovada vie că munca și sacrificiul întotdeauna aduc rezultate de excepție!”, a scris premierul Viorica Dăncilă pe Facebook.

Internauții au taxat-o grav pe Viorica Dăncilă și de această dată. ”Adevarat. Daca va dati seama ca prin munca si sacrificiu toti ajung acolo, bravo. Ca Ronaldo e acolo unde e pentru ca motive, bravo. Pentru ca noi suntem toti la 20 si ceva de ani unde suntem, tot bravo. Pentru ca sunt sigur ca domnia ta nu e in stare sa scrie asta neasistata, mai putin bravo”.

Viorica Dancila a felicitat nationala Romaniei sub 21
Viorica Dancila a felicitat nationala Romaniei sub 21, dupa meciul castigat in fata Angliei, scor 4-2

”Lucruri străine guvernului incompetent!”

”Haideți doamna, ce să ne mai pierdem vremea cu munca și sacrificiul, avem dovada vie că e suficient să fii cumsecade și neconflictual pentru rezultate de excepție….cel putin în politică”, ”Muncă, talent, dedicație, dăruire…și iarăși muncă, muncă, muncă. Lucruri străine guvernului incompetent și partidului din care faceți parte”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Alți utilizatori de Facebook i-au cerut Vioricăi Dăncilă să lase fotbalul și să se ocupe de cazul fetiței luată cu forța din casa asistentei maternale unde a crescut timp de 7 ani pentru a fi dată spre adopție în Statele Unite ale Americii!

”Doamna,eu nu m-am uitat la meci dar m-am uitat la filmuletul dat pe toate posturile, in legatura cu fetita adoptata! Este strigator la cer ce s-a intamplat ! Se vehiculeaza ca familia din America a platit 30 mii de dolari pt aceasta tranzactie! Rezolvati cazul, ca-i belea!”, ”Lasati fodbalu doamna luati masuri cu fetita care au traumatizato se poate asa ceva au nenorocit copilu doamna arestata de urgenta orce ar fi fost în ce drepturi nu avea voie sa faca cu un copil asa ceva va rugam frumos faceti ceva !!”.