News

Viorica Dăncilă fluierată și la Jurilovca! Ce mesaj a avut premierul pentru Călin Popescu Tăriceanu

01.09.2019 | 21:39
Viorica Dancila fluierata si la Jurilovca Ce mesaj a avut premierul pentru Calin Popescu Tariceanu

Viorica Dăncilă a fost fluierată și la Jurilovca, acolo unde a participat la Sărbătoarea borșului lipovenesc. A fost al doilea loc în care premierul a dat peste protestatari, după ce în urmă cu doar câteva ore mai mulți oameni au huiduit-o la Constanța. Tinerii care au așteptat-o la malul mării i-au strigat că este analfabetă. Nici la Jurilovca nu a ieșit prea bine pentru șefa Executivului care a avut parte de același tratament.

Viorica Dăncilă fluierată și la Jurilovca!

„O politică civilizată are în vedere proiecte şi se face cu respect”, a declarat la Jurilovca, Viorica Dăncilă, care a răspuns astfel la unele fluierături care i s-au adresat în mod direct. “Oamenii au opţiuni politice diferite şi ştim că la noi politicul şi-a pus amprenta foarte tare în ultima perioadă. Este opinia dumnealor. Eu tuturor membrilor de partid, tuturor social-democraţilor le-am spus că nu este oportun să fluiere, să vorbească urât.

Cred că o politică civilizată este o politică care se face pe proiecte, pe respect, pentru că respectul impune respect”, a afirmat Viorica Dăncilă. Șefa Executivului nu a ezitat și i-a răspuns și lui Călin Popescu Tăriceanu după ce acesta a acuzat-o că încearcă să-i racoleze oamenii din partid. “Este libertate de exprimare. Poate fiecare să creadă ce vrea. Vom vedea rezultatul”, a subliniat premierul.

Viorica Dăncilă fluierată și la Jurilovca! Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă nu a ezitat să-i răspundă lui Călin Popescu Tăriceanu. Sursa foto – facebook

Dăncilă, contestată de unii, primită cu drag de alții

Viorica Dăncilă mers pe final de zi la Sărbătoarea borşului lipovenesc din Jurilovca. Premierul spune că s-a bucurat de iniţiativa primăriei din comună de a organiza un asemenea eveniment. “Vreau să-l felicit pe domnul primar pentru această iniţiativă. Ştiu că e a doua ediţie şi că se bucură de succes. Sunt apropiată de zona aceasta, îmi place foarte mult borşul de peşte, obiceiurile din această zonă şi cred că nu sunt doar eu cea care preferă asemenea evenimente. Văd că aici sunt cetăţeni din toate zonele ţării”, a mai spus Dăncilă.

De altfel, în timpul vizitei pe care a făcut-o în Jurilovca, Viorica Dăncilă a ținut să se fotografieze cu toți cei care i-au solicitat acest lucru. Mai mulți oameni au felicitat-o și au încurajat-o în cursa pentru Palatul Cotroceni.