News

Viorica Dăncilă, fotografiată când intra în mare. Ce a făcut premierul pe litoral. FOTO

06.07.2019 | 14:58
Viorica Dăncilă, la mare. Sursa foto: Digi 24

Viorica Dăncilă a ajuns la mare. Șefa PSD este din ce în ce mai activă. Premierul României face vizite dese în mai multe județe, iar recent a fost protagonista unor noi acțiuni, atipice pentru imaginea pe care o are: a jucat ping-pong și a intrat în mare alături de Eugen Orlando Teodorovici, cel care se pregătește să-i convingă pe pesediști să-l susțină pentru alegerile prezidențiale.

Viorica Dăncilă, liberă la mare

Dăncilă a jucat ping-pong la Sulina cu președintele executiv al partidului, Mihai Fifor, iar apoi a mers cu Eugen Teodorovici pe plajă, îmbrăcată într-un kimono lejer. Președintele PSD se află în turneu prin județele din sud-estul României, unde s-a bucurat de popularitate în rândul votanților formațiunii de stânga.

Dăncilă nu a avut nicio emoție să intre în mare, ba chiar și-a scos pantofii cu toc pentru a păși desculță pe nisip. Înainte să intre în apă, în timp ce juca ping-pong cu Orlando Teodorovici, premierul l-a amenințat în glumă că îl remaniază. Tot ea declarase că ministrul de Finanțe este preferatul ei din cabinetul pe care îl conduce.

Cine se antrenează pentru prezidențiale din partea PSD

Partidul Social Democrat își pregătește liderii pentru viitoarele alegeri, iar în ultima vreme se constată o prezență tot mai favorabilă a acestora în spațiul public. Printre liderii care se antrenează pentru Palatul Cotroceni se numără Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Eugen Teodorovici, însă există și varianta unui candidat comun PSD-ALDE în persoana lui Călin Popescu  Tăriceanu.

Recent, într-o vizită efectuată la în sud-estul țării, Dăncilă a clarificat declarațiile sale despre posibila susținere a Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror european.

„Nu am discutat despre acest lucru. Pentru a lua o decizie sau pentru a vedea modul în care ne poziționăm vizavi de acest subiect trebuie să avem o discuție în forurile statutare. Am spus încă de la preluarea mandatului că atunci când luăm decizii nu trebuie să le ia doar președintele sau un grup restrâns”, a spus Dăncilă la Tulcea.