News
notix pixel id

Viorica Dăncilă, gafă de proporţii! Premierul României a făcut o greşeală gramaticală uriaşă

23.04.2019 | 12:02
Viorica Dăncilă, premierul României

Viorica Dăncilă a a gafat din nou. Premierul României a susţinut un discurs la lansarea unui noi proiect în educaţie şi a scăpat o eroare gramaticală. La eveniment a participat şi ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Gafa comisă de Viorica Dăncilă

“A fi educator, învățător, profesor înseamnă ca tu însuși să înveți zi de zi”, a declarat Dăncilă, în discursul său, după ce a enumerat realizările guvernării sale în ceea ce privește învățământul. Varianta corectă este “…tu însuţi să înveţi zi de zi”.

Conform celor anunţate de Viorica Dăncilă, a fost mărit bugetul pentru Minsterul Educaţiei: “Guvernul, un nou proiect. Proiectul creator de educație este conceput ca o platformă modernă, online, poți face schimb de bune practici participând activ la susținerea unui sistem inovator. Cred în acest sistem pentru copii și tineri. Aceștia vor avea un proces de învățare mai plăcut și mai facil.

Viorica Dăncilă, premierul României
Viorica Dăncilă, premierul României

Ecaterina Andronescu: “Ne îndreptăm spre creativitate”

Pentru educatori și profesori, acest proiect va contribui la cunoașterea muncii lor și a ideilor aplicate la clasă. O felicit pe doamna Ecaterina Andonescu și Ministerului Educației pentru acest proiect, Am convingerea că acest proiect va aduce la cât mai multe metode de predare pentru copii și elevi. Bugetul educației s-a mărit cu 45%”.

Ecaterina Andronescu a vorbit apoi despre noul proiect ce vizează Educația: “Cred că fără să fim creativi nu ne putem ridica de la orizontală. Dacă stăm să analizăm, lumea este produsul capacității de a inova. Nu avem cum să nu ne îndreptăm spre această creativitate”, a susținut ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri