Sporturi

Viorica Dăncilă, huiduită la Festivalul Păstoresc din Novaci. A fost apărată de susținătorii PSD. Video

19.05.2019 | 15:31
Viorica Dancila huiduita la Festivalul Pastoresc din Novaci A fost aparata de sustinatorii PSD Video

Viorica Dăncilă a primit un nou val de huiduieli în timpul campaniei ei electorale. De data aceasta, Dăncilă a fost criticată în timpul Festivalului Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”, care a avut loc în orașul Novaci din județul Gorj. Premierul a fost întâmpinat cu huiduieli din partea unui mic grup de activiști care purtau însemnele alianței de opoziție USR-Plus.

Viorica Dăncilă, huiduită la Novaci în timpul unui Festival păstoresc

Premierul Viorica Dăncilă a avut parte de o așteptare de gala din partea susținătorilor, la sosirea la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”, din Novaci, județul Gorj. Ea a primit de la aceștia un buchet de trandafiri roșii și pâine cu sare. Ea a fost însoțită în orașul gorjean de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici și de ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș.

De asemenea, Dăncilă a fost primită și cu un cor de huiduieli din partea susținătorilor USR-Plus. Aceștia au fost însă repede acoperiți de către scandările „România, România” ale manifestanților PSD. După ce a stat un pic de vorbă cu oamenii și a făcut câteva poze, Viorica Dăncilă a plecat fără să facă declarații. La plecare, protestatarii au huiduit-o din nou și au strigat „Hoților”, „Rușine” și „Demisia”.

Viorica Dăncilă a fost huiduită de USR-iști la festivalul „Urcatul Oilor la Munte” (Mediafax)

Viorica Dăncilă a fost huiduită duminică de USR-iști în timpul vizitei în orașul Novaci, județul Gorj, unde a participat la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”. Sursa: MEDIAFAX

Gepostet von stiripesurse.ro am Sonntag, 19. Mai 2019

Viorica Dăncilă și-a atras huiduieli la toate mitingurile la care a fost prezentă

Perioada alegerilor europarlamentare nu a fost una de bun augur pentru Viorica Dăncilă. Premierul a fost huiduit în toate orașele pe care le-a vizitat în ultimele săptămâni. Dăncilă și-a atras antipatia manifestanților atât în Cluj, Târgu Mureș, Arad, cât și la Zalău sau în Moldova, acolo unde a fost prezentă la mitingurile celor de la PSD.

Din cauza acestor manifestații, Dăncilă a izbucnit la Satu Mare:  Credeţi-mă, cred că n-a fost prim-ministru mai jignit decât mine, mai pus la colţ, mai atacat decât mine. Probabil s-au gândit că sunt femeie şi voi ceda uşor. Sunt mai puternică decât toţi conducătorii lor la un loc”, a spus Dăncilă, după aceste proteste.